• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2024

10:17

Umesto da ovo bude svečan dan, opozicija napravila haos! Informer u Skupštini Srbije

informer.rs

Politika

Umesto da ovo bude svečan dan, opozicija napravila haos! Informer u Skupštini Srbije

Podeli vest

U Skupštini Srbije danas u 10 časova počela je konstitutivna sednica, a na dnevnom redu je kao prva tačka potvrđivanje mandata novih narodnih poslanika.

Na Informer TV pratite najnovija dešavanja i saznajte prvi najvažnije vesti, a na licu mesta nalazi se i naša ekipa, koja nas i vas izveštava o svemu iz minuta u minut! 

- Umesto da ovo bude svečan dan, opozicija je napravila haos. Sreli smo Nestorovića, Mikija Aleksića, koji je pozirao ovde zajedno sa Lazovićem. Kasnije se pojavio i Đilas, koji se nešto smejao i samo se pogledom osvrnuo na svoje kolege. Kasnije je došao i Borko Stefanović. Mladi su se pojavili sa maskama zečeva, mada ni sami ne znaju zašto ih nose. Jedva čekam da uđem u Skupštinu da vidim šta se tamo dešava - rekla je novinarka Informera Branka Lazić prilikom svog prvog uključenja ispred Skupštine Srbije! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija