• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dobromirović

07.02.2024

07:35

Đilipter direktno pljunuo narodu u lice! Tajkun psovao kao kočijaš u parlamentu!

tanjug/ataimages

Politika

Đilipter direktno pljunuo narodu u lice! Tajkun psovao kao kočijaš u parlamentu!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas, vođa mrziteljske opozicije, psovao je kao kočijaš u skupštinskoj sali i pretio poslanicima tokom konstitutivne sednice Skupštine Srbije!

- M'rš u pi*ku materinu, bre! Je*em vam mater u pi*ku, da vam je*em mater! Tebi, tebi! Zapamtićeš me! Mater ti je*em! Da vidimo posle ko će kome, to ćemo da vidimo posle! - vikao je Đilas, koji sebe naziva liderom takozvane liste 'Srbija protiv nasilja'!?!

Da skandal bude veći, niko od Đilasovih saradnika koji su bili blizu njega nije ni pokušao da ga smiri. Štaviše, njegova desna ruka, potpredsednica SSP Marinika Tepić stajala je tik uz njega i sve vreme se smeškala!?!

'Šokirao se'?!

Ovaj isti Đilas juče ne samo da nije ni probao da se opravda, niti je uopšte komentarisao svoje divljačko ponašanje, niti ga je bilo ko iz tajkunskih medija nešto o tome pitao, već je izjavio da je 'šokiran zasedanjem'!?!

- Konstitutivna sednica pokazala je u kakvoj zemlji živimo i kakvi ljudi su izabrani za narodne poslanike. Nisam bio poslanik u prethodnom mandatu, pa sam bio malo šokiran uvredama ili time što mi Marijan Rističević pokazuje na svoje međunožje i poziva da ne kažem na šta. Moje kolege, posebno Marinika Tepić, to trpe godinama. Tu činjenicu ne može da pokrije to što sednicom predsedava neko kao uvaženi naučnik gospodin Radenović - rekao je Đilas za tajkunski 'Danas', koji ni rečju nije pomenuo svoje psovke i pretnje koje je uputio poslanicima.

Foto: Zoran Sinko

 

Komentarišući ove navode, lider SNS Miloš Vučević kaže da u najmanju ruku postoji osećaj nelagodnosti kada je gledao šta opozicija želi da uradi u Skupštini Srbije.

- Ja sam video te Đilasove psovke. To su najgore psovke! To je bilo na nekoliko metara od mene. On je neverovatno agresivan čovek! Takva Srbija valjda treba da bude... Takva Srbija bi se 'borila' protiv nasilja. Nisu ni sedeli na svojim mestima, već su krenuli u fizičko nasilje. Nije samo Đilas psovao. Marinika Tepić je nakon svega toga uvredila sve policajce. Ti isti policajci bili su na Kosovu i Metohiji. Vređala ih je nazivajući ih 'partijskom policijom'! - naglašava Vučević.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović naglašava da Đilas stalno izigrava i glumi žrtvu, ali je juče pokazao svoje pravo lice.

- Nasilnik Đilas je posle dužeg vremena kukavičkog skrivanja opet pokazao svoju agresiju predvođenjem nasilja u Skupštini i jezivim psovkama i pretnjama - ističe Hrkalovićeva.

Foto: Masha Bandjur

 

Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost podvlači da opozicionari ruše ugled Skupštine Srbije.

- Dođete do funkcije narodnog poslanika i onda to pokušate da iskoristite lično za sebe. Kako je završen prethodni saziv Skupštine, tako je ovaj počeo. Jednom prilikom su pokušali da unesu kartonskog Đilasa, a sada je pravi Đilas ušao. Kada je počeo da psuje i da vređa, mi smo videli manir opozicije. Prošle godine su pokušali fizički da nasrnu na predsednika države. Sve što su radili prošle godine, radiće i sada, dok potpuno ne parališu parlament. Nadam se da u tome neće uspeti, ali se plašim da ne dođe do nekih daljih eskalacija nasilja - upozorava Simić.

Pravili haos, a njemu smešno: Zanzibarac umirao od smeha!

Radomir Lazović, Đilasov kandidat za premijera Srbije, pokazao je da mu zgrada Skupštine ništa ne znači, kao ni glasovi koje je njegova koalicija dobila na izborima. Lazović je snimljen na galeriji Skupštine u trenutku kada se doslovce grohotom smejao dok su njegove kolege iz opozicije pravile haos i ometale konferenciju za medije lidera SNS Miloša Vučevića!?!

Foto: Zoran Sinko

 

Apsurdna situacija

Bivši operativac DB i analitičar Božidar Spasić ocenjuje da je jučerašnja situacija bila apsurdna.

- Oni su svi pripadnici bivšeg režima i jako nervozni jer ne mogu da se vrate na vlast. Ne pamtim da se ovako nešto dogodilo u našoj zemlji, ali se jeste desilo u Tirani u Albaniji. Oni žele nasilje i to je jedni njihov metod. Oni ne znaju da ovakvim svojim ponašanjem popunjavaju programe nekih televizija koje više niko neće da gleda. Nisu gadljivi ni na pare, svi će oni da podignu današnju dnevnicu i sve što treba, a psovali su u skupštinskoj sali - zaključio je Spasić.

Branimir Nestorović o divljanju Đilasovske opozicije: 'Ciganija'!

Branimir Nestorović, lider grupe građana 'Mi - glas iz naroda', komentarišući ponašanje Dragana Đilasa i njegovih saradnika rekao je da sve to ličilo na 'ciganiju'!
Video s Nestorovićevom izjavom objavljen je na Jutjub kanalu njegove stranke. U trenutku kada su đilasovci ustali i počeli da zvižde i buču držeći transparente, Nestorovićevi saradnici su naglasili da je to nasilje protiv Srbije. Sam Nestorović je kratko prokomentarisao:
- Cigani! Ciganija!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija