• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2024

10:04

Marinika poziva na uvođenje sankcija Srbiji: Samo ponavlja "Vučić, Vučić", a ne pita Violu zašto Kurti teroriše Srbe na KiM!

printscreen

Politika

Marinika poziva na uvođenje sankcija Srbiji: Samo ponavlja "Vučić, Vučić", a ne pita Violu zašto Kurti teroriše Srbe na KiM!

Podeli vest

Umesto da Marinika Tepić upita Violu fon Kramon, izvestioca Evropskog parlamenta za Kosovo, zašto Kurti teroriše Srbe, ona u Strazburu samo ponavlja "Vučić", "Vučić", "Vučić". Viola fon Kramon o tome treba da izvesti Evropski parlament pošto joj je za to dat mandat, a ne da podržava Mariniku Tepić, Radomira Lazovića i Pavla Grbovića.

- Hvala vam na ovom nacrtu rezolucije, nadam se da će ona biti usvojena u svojoj punoj verziji - rekla je Marinika u EP.

Foto: printscreen

 

Dakle, Marinika Tepić se nada da će se građanima Srbije ukinuti sredstva iz Evropske Unije!

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Delbos Korfild iz kluba poslanika Zelenih u Evropskom parlamentu izjavila je da se oni zalažu za zamrzavanje pristupnih sredstava za Srbiju i naglasila da oni to "mogu da urade":

- Mi se zalažemo za zamrzavanje pretpristupnih sredstava za Srbiju! Mi to možemo da uradimo!

Poslanici Evropskog parlamenta će u Strazburu glasati o rezoluciji kojom pozivaju na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage "neregularnosti" na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore, a u tome im zdušno pomažu Marinika Tepić, Radmoir Lazović i Pavle Grbović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija