• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2024

11:02

Kurtijev lobista Viola kaže da KiM nije "domaće pitanje" - opozicija ćuti!

Informer

Politika

Kurtijev lobista Viola kaže da KiM nije "domaće pitanje" - opozicija ćuti!

Podeli vest

Viola fon Kramon je danas u Strazburu pred Marinikom Tepić, Radovanom Lazovićem i Pavlom Grbovićem izgovorila da dijalog Beograda i Prištine nije domaće pitanje, na šta oni nisu imali da kažu nijednu reč, dokazujući time da za njih ni KiM ni Srbi iz naše južne pokrajine ne predstavljaju domaće pitanje

Na pitanje albanske novinarke da li misli da bi dijalog Srbije i tzv. Kosova bez Vučičća bio bolji, Viola fon Kramon je odgovorila:

Ja moram da odgovorim na ovo pitanje jer sam ja izvestilac za Kosovo. Mogla bih da o ovome pričam satima, ali to sada nije tema! Ovde pokušavamo da govorimo o domaćim pitanjima o Srbiji. 

Viola fon Kramon je pred Marinikom Tepić, Pavlom Grbovićem, Radomirom Lazovićem i Biljanom Stojković izgovorila da pitanje dijaloga Beograda i Prištine nije domaće pitanje. A šta su oni uradili?! Ništa, ćutali su! Za njih pitanje Kosova i Metohije i onoga što srpski narod doživljava u našoj južnoj pokrajini nije domaće pitanje!

To je direktan udar na teritorijalni integritet Srbije, a oni ćute?! 

Pa ovo je stvarno skandal nad skandalima! 

Podsetimo, poslanici Evropskog parlamenta će u Strazburu glasati o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji, a kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja. Za usvajanje rezolucije protiv Srbije lobirala je srpska opozicija čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović. Specijalna izvestiteljka EP za Kosovo Viola fon Kramon iz poslaničke grupe Zeleni, između ostalih je njihov domaćin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija