• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2024

11:27

Žarić Kovačević: Stefanović i ekipa gubitnika spremni su da prodaju državu!

sns.org.rs

Politika

Žarić Kovačević: Stefanović i ekipa gubitnika spremni su da prodaju državu!

Podeli vest

Najgora varijanta po Srbiju se desi onda kada Srbi, koji sebe nazivaju velikim borcima za bolje sutra, odu kod stranaca da blate državu i prodaju naše interese. Borko Stefanović i ekipa gubitnika raduju se rezoluciji koja bi Srbiju unazadila, dovela do ekonomskog i privrednog kolapsa i građanima oduzela pravo da se raduju investicijama i radnim mestima, piše Jelena Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Žalosno je što su zarad alibija zbog poraza na izborima spremni da stave na kocku napredak i razvoj Srbije. Da bi seli u fotelje, spremni su da prodaju i državu i narod i ne libe se da to javno i kažu.

Već viđena stvar od strane Borka Stefanovića, ako se setimo da su za vreme njegove vlasti uvedeni granični prelazi prema teritoriji Kosova i Metohije, a upravo on je bio šef pregovaračkog tima. Prema tome, nastavlja se sa politikom zadovoljavanja ličnih želja i interesa na uštrb države koju bi trebalo svi da štitimo.

Sa druge strane, javno su priznali posle samog izbornog dana da nije bilo nepravilnosti i da njihovi članovi biračkih odbora nisu imali primedbe na zapisnike. Zaključak je jasan - gubitnici bez politike, mrzitelji Srbije i srpskog naroda, drže se za suknju stranaca od kojih očekuju da im omoguće da vladaju bez izbora i potpuno nelegitimno. Takođe je jasna i izborna volja naroda - da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastave da vode zemlju put razvoja, napretka i krupnim koracima napred", napisalaje ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija