• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.02.2024

12:07

Evo zašto lažu i mrze državu! Antidržavna opozicija vrlo dobro zna da ih narod neće!

Pedja Milosavljević

Politika

Evo zašto lažu i mrze državu! Antidržavna opozicija vrlo dobro zna da ih narod neće!

Podeli vest

Brutalnim lažima, teškim falsifikatima, ogoljenom mržnjom prema svojoj srpskoj državi i narodu, antidržavna opozicija se zajedno sa svojim zapadnim mentorima i najvećim mrziteljima Srbije navodnim evro parlamentarcima obrušila na istinu, pravo i pravdu, upozorava funkcionerka SNS Nataša Jovanović.

Njeno saopštenje prenosimo u celost:

Onakve lažne konstrukcije, bezočni napadi na legalno i legitimnu narodnom voljom izabranu vlast na najčistijim, najdemokratski održanim izborima u našoj zemlji samo su bedno opravdanje za težak izborni poraz koji su ti opozicioni nasilnici i jurišnici na institucije doživeli na decembarskim izborima. Pred svojom glavnom mentorkom Violom fon Кramon i ostalim svojim pajtosima iz Evropskog parlamenta, u Strazburu na nekom panelu pred sednicu Evropskog parlamenta vape i mole za nekakvu međunarodnu intervenciju i istragu, zaustavljanje finansijskog i privrednog rasta Srbije. Traže obustavu projekata i ukidanje pretpristupnih fondova. E pa neće moći. Ovakva količina snishodljivosti nezabeležena je do sada, svoju bruku i nečasno delovanje čak direktno prenose preko svojih tajkunskih medija. Ničega se ne stide, nemaju ni moral ni čast ni obraz. Za bedne aplauze svojih gazda i tapšanje ovako da se izdajnički i lažljivo ponašaju stvarno je velika sramota za sve njih iz antidržavne opozicije. Na kraju se pored svega svelo na traženje nacionalne frekvencije za svoje tajkunske televizije. Ovo što oni iz lažljive opozicije traže i nekakva rezolucija je otvoreni neprijateljski akt protiv Srbije.

Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće. To su građani Srbije pokazali na slobodnim, demokratskim i fer izborima u decembru.

Za razliku od njih koji blate svoju državu i narod predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija danas snažno i argumentovano da se bori za Srbiju i naš narod na Кosovu i Metohiji. Slobodarska i snažna Srbija je uz njega! Živela Srbija!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija