• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2024

08:39

Sramota bivšeg režima ne prolazi! Po recepturi najvećih srbomrzaca i lobista za nezavisno Kosovo - Na čemu Kurti temelji nezavisnost lažne države?

Ata images

Politika

Sramota bivšeg režima ne prolazi! Po recepturi najvećih srbomrzaca i lobista za nezavisno Kosovo - Na čemu Kurti temelji nezavisnost lažne države?

Podeli vest

Aljbin Kurti, čovek koji je uvek dobijao reči hvale od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, juče se na sednici Saveta bezbednosti UN pozvao na antisrpsku Rezoluciju Evropskog Parlamenta na kojoj su insistirali Dragan Đilas, Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i ostali đilasovci, a onda je nezavisnost lažne države Kosovo pokušao da temelji na odluci iz vremena bovšeg režima!

Terorista Kurti rekao je da je Međunarodni sud pravde dao savetodavno mišljenje 22. jula 2010.

- Sud je rekao da izjava o nezavisnosti Kosova ne krši međunarodno pravo. Nema većeg suda na planeti od Međunarodnog suda pravde. Pravna debata o opravdanju naše nezavisnosti je završena! - rekao je Kurti. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija