• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2024

18:42

Biserko prezadovoljna! Pritisak koji đilasovci vrše na Vučića u Briselu koordiniran s Kurtijevim akcijama (FOTO)

Ata images

Politika

Biserko prezadovoljna! Pritisak koji đilasovci vrše na Vučića u Briselu koordiniran s Kurtijevim akcijama (FOTO)

Podeli vest

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji i poznata mrziteljka svega što je srpsko Sonja Biserko dala je izjavu za prištinsku "Gazetu Ekspres", ističući da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "pod velikim pritiskom pre svega zbog Banjske".

Iz njenih reči lako se može zaključiti da je prezadovoljna time što je pritisak koji opozicija okupljena oko Dragana Đilasa u Briselu vrši na Vučića i Srbiju, odlično koordiniran sa onim što terorista Aljbin Kurti radi u međunarodnim kontaktima.

Foto: printscreen

 

Da se đilasovci, kao i Kurti, zalažu za uvođenje sankcija Srbiji, kao i za nezavisno Kosovo, pokazuje i činjenica da je govor tajkunske opozicije u Evropskom parlamentu bio identičan govoru prištinskog ekstremiste u Ujedinjenim nacijama.

– Zbog nedostatka hrabrosti i vizije režima, Srbija umesto da uskladi svoju spoljnu politiku sa EU i umesto da uvedu sankcije Rusiji, Srbija je odlučila da uskladi svoju politiku sa Rusijom! – kazao je Pavle Grbović iz redova Đilasove opozicije.

Sa druge strane, Aljbin Kurti, čovek koga je Đilas hvalio, u UN je kazao:

– Srbija se stavila na stranu Rusije! To je jedina evropska država koja nije nametnula sankcije nakon što je Putin izvršio agresiju na Ukrajinu!

Da postoji neka „tajna veza“ između njih, potvrdio je i Kurti koji se slikao sa Andreasom Šiderom, poslanikom Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu.

Fotografija je nastala nedavno na jednom skupu Partije evropskih socijalista i još jedan je dokaz da opozicija u Srbiji šuruje sa mrziteljem Srbije Aljbinom Kurtijem.

Sada je jasno zašto je Kurti podržao opozciju u Beogradu – imaju isti cilj: uvođenje sankcija Srbiji i nezavisno Kosovo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija