• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

11:50

Malović: Milivojević opet targetirao Vučića kao potencijalnu metu

Privatna arhiva

Politika

Malović: Milivojević opet targetirao Vučića kao potencijalnu metu

Podeli vest

Branislav Malović, član Predsedništva SNS, jasno je poručio da je samoproglašeni antikomunista, Srđan Milivojević, opet targetirao Aleksandra Vučića kao potencijalnu metu nazivajući ga lopovom, izdajnikom i šefom mafije.

Saopštenje Branislava Malovića, člana Predsedništva SNS prenosimo u celosti: 

"Na društvenoj mreži "X" danas je bivši svinjar, bivši otporaš i samoproglašeni antikomunista Srđan Milivojević opet targetirao Aleksandra Vučića kao potencijalnu metu nazivajući ga lopovom, izdajnikom i šefom mafije. Bez obzira što za Srđana Milivojevića lično mislim da je najveći cirkuzant u poslednjim skupštinskim sazivima mislim da država i nadležni organi treba da reaguju povodom njegovih izjava, jer ovo nije prvi put da se bavi targetiranjem članova porodice Vučić.

Ovo što piše i radi Srđan Milivojević, koliko god se činilo naivnim, uopšte to nije. To je deo smišljenog plana gde u manje od 24 časa novinar plaćeničke televizije Nova S, izvesni Veljković sve navijače Crvene Zvezde nazove izdajnicima, malo nakon toga Marinika Tepić 6,5 miliona Srba proglasi malim i lažnim, jer valjda samo Evropska unija ima prave birače i to njih 400 miliona i na kraju se oglašava Milivojević sa spornim tvitom. 

Ovakvim delovanjem srpske opozicije i odnosom prema najvišim državnim zvaničnicima, ali i institucijama ove zemlje polako, ali sistematski svaki vid nenormalnosti postaje normalan i daje za pravo mnogim usijanim glavama da deluju suprotno zakonima Republike Srbije i potencijalno ugroze nečiju bezbednost"- poručio je Malović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Malović: Mala je Srbija koliki su izdajnici danas u Strazburu!
Politika

Malović: Mala je Srbija koliki su izdajnici danas u Strazburu!

Pozivam sve građane Srbije da zapamte današnji dan koji je po mnogo čemu specifičan za nas. Sa jedne strane u sedištu Ujedinjenih nacija Aleksandar Vučić će govoriti o Kosovu i Metohiji, o ugroženom srpskom življu na toj teritoriji i beskrupuloznom etničkom čišćenju Srba iz naše južne pokrajine. Sa druge strane najveći srpski izdajnici u srcu Strazbura rame uz rame sa Violom fon Kramon trude se ocrniti i optužiti sopstvenu zemlju ugrožavajući njene vitalne interese u nimalo lakim geopolitičkim strujanjima, piše Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti.

08.02.2024

12:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija