• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2024

15:35

Umeju li Šolakovi mediji da napišu istinu? Izmišljaju hapšenje Aleksićevog zamenika!

ATA Images/Printscreen

Politika

Umeju li Šolakovi mediji da napišu istinu? Izmišljaju hapšenje Aleksićevog zamenika!

Podeli vest

Mediji pod kontrolom Dragana Šolaka kao po komandi iskonstruisali su vest da je Miloš Pavlović, potpredsednik Narodnog pokreta Mikija Aleksića, uhapšen. I ne zanima ih što to nije istina.

Nova.rs, N1 i Danas, plasirali su danas lažnu informaciju da je Pavlović uhapšen. Naravno, ovako nešto i ne treba da čudi kada se zna zbog čega i za čiji groš rade ovakve stvari - odnosno masno lažu!

Istina je potpuno drugačija. Pavlovića je policija zaustavila jer je napravio prekršaj, koristio je mobilni telefon tokom vožnje.

Prilikom kontrole, utvrđeno je da je za njim raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu, gde mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave.

Naravno, iako Pavlović čak više i nije u policijskog stanici, njima su i dalje glavne vesti da je Pavlović uhapšen. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija