• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

18:03

Sandra Božić: Borko Stefanović je ukrao ljudima dostojanstvo i budućnost

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Sandra Božić: Borko Stefanović je ukrao ljudima dostojanstvo i budućnost

Podeli vest

Svaka šuša se danas javila da se zapljune na ime Aleksandra Vučića, po dobro oprobanoj i razrađenoj šemi diktata i pritiska Đilasovih i Šolakovih medija, izjavila je danas Sandra Božić član Predsedništva Srpske napredne stranke .

Nije izostao ni Borko Stefanović koji govori govori o krađi, nameštanju i manipulacijama, samo je čudno što u tom kontekstu ne pominje sebe.

Zajedno sa svojim pajtosima iz DS ukrao je ljudima sreću, dostojanstvo, mnogim porodicama budućnost, a onda odlučio da promeni ime i lažno se predstavljao i na izborima.

Da Borko poznaje pojmove kao sto su legitimitet ili legalitet ne bi prodavao sopstvenu zemlju i podržavao secioniste. A to je rezultat njegove vlasti, samo da se dogovori da li Borislav ili Borko postavljao granicu između Srba i Srba? Da li je Borislav ili Borko podržavao one koji su pola miliona ljudi ostavili na ulici, zakatančili fabrike i izvinjavali se sto su Srbi?

Sve podseća na scenu iz filma Boj na Kosovu, tako ni Bogoje vise nije Bogoje, već Mustafa. Pa nam ostaje da vidimo koji identitet će Borko uzeti kada bude poželeo da zametne trag u želji da ga srpska istorija ne pamti kao nekog ko je zarad opstanka na vlasti svoje kriminalne grupe trgovao delom teritorije sopstvene države.

To nisu Prada cipele pa da Đilas može da mu ih kupi - stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija