• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2024

13:12

Siniša Mali odgovorio Aleksiću: "Onaj kec iz matematike nije bio dovoljan da nauči neke lekcije" (FOTO)

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

Siniša Mali odgovorio Aleksiću: "Onaj kec iz matematike nije bio dovoljan da nauči neke lekcije" (FOTO)

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je danas Miroslavu Aleksiću!

- Retko kad predstavnici opozicije mogu da se pohvale suvislim izjavama, ali trenutno je apsolutni pobednik u besmislicama Miroslav Aleksić koji tvrdi da smo dobili organizaciju specijalizovane Expo izložbe da bismo “srušili Sajam i širili Beograd na vodi”. Za domaćina Expoa su se takmičile Sjedinjene Američke Države, Argentina, Španija i Tajland, a glasali su delegati iz 170 zemalja sveta. Ako Miroslav Aleksić misli da su svi glasali za nas i da smo pobedili da bismo širili Beograd na vodi, onda mu onaj kec iz matematike nije bio dovoljan da nauči neke lekcije - napisao je Siniša Mali na Fejsbuku.

- Kaže da niko drugi nije hteo da organizuje Expo jer su tema “zabava i igra”. Najpre, kao što rekoh, za Expo su se kandidovale izmedju ostalih i jedne Sjedinjene Američke Države, a osim toga, tema “Igrajmo za čovečanstvo: sport i muzika za sve” je tema koju je Republika Srbija predložila, sa kojom smo pobedili, a ne tema koja je bila nametnuta od strane Medjunarodnog biroa za izložbe u Parizu - napisao je.

- Minesota je na primer imala temu koja se odnosi na zdravu planetu, tema Puketa se odnosila na život u harmoniji, Malaga je predložila kao temu održive gradove… Dakle, upravo smo, izmedju ostalog, zbog dobre teme i pobedili, a ne suprotno kao što tvrdi Aleksić. A kada je reč o beogradskom sajmu, Hala 1 će dobiti tri operske scene, na čemu će nam pozavideti i najveće svetske prestonice. Ali, ne mogu predstavnici opozicije da se pomire sa činjenicom da je Srbija počela da pobedjuje. Boli ih što će 2027. godine ceo svet doći kod nas i što gradjani vide koliko se Srbija promenila. Idemo dalje, nema stajanja - dodao je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija