• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2024

10:40

Mrzitelji sa N1 ljuti: Vučić već dve godine nije uveo sankcije Rusiji, iako se to sve vreme očekivalo!

Twitter

Politika

Mrzitelji sa N1 ljuti: Vučić već dve godine nije uveo sankcije Rusiji, iako se to sve vreme očekivalo!

Podeli vest

Novinarka i reporteka sa tajkunske N1 televizije po ko zna koji put su ispoljili mržnju prema našoj zemlji i Rusiji, jer su uživo u programu prokomentarisale kako Vučić već dve godine nije uveo sankcije toj zemlji, iako se to sve vreme očekivalo.

Prošlo je dve godine od početka rata u Ukrajini i naša zemlja nije uvela sankcije Rusiji uprkos snažnim pritsicima sa svih strana. Međutim, mrzitelji sa tajkunske N1 televizije koja je pod pokroviteljstvom Dragana Šolaka i opozicije na sve načine želi da pokaže kako je Srbija trebala i morala da okrene leđa ruskom narodu i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i da uvede sankcije. Zaboravljajući očigledno činjenicu da nam je predsednik Putin uvek pomagao u svim krizni situacija i uvek je na strani našeg naroda i Srbije. 

Ovo pokazuje činjenicu da ukoliko bi opozicija imala vlast u našoj zemlji ne bi prošao ni dan, a oni bi uveli sankcije Rusiji i okrenuli leđa našim iskrenim prijateljima i saborcima. Licemerstvo i mržnja na delu!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija