• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

11:25

'Ponoš nikad neće razumeti' - Terzić: NATO sluga Ponoš zaslepljen mržnjom prema Vučiću

Masha Bandjur

Politika

'Ponoš nikad neće razumeti' - Terzić: NATO sluga Ponoš zaslepljen mržnjom prema Vučiću

Podeli vest

Međunarodni ugled Srbije najveći je u poslednjih trideset godina upravo zahvaljujući Aleksandru Vučiću, a mogućnost da se odupre spoljnim pritiscima jeste ono što razlikuje državu od satelita.

Ovo u svom saopštenju ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Terzićevo saopštenje prenosimo u celosti.

''I to je ono što hrvatski državljanin i NATO sluga Zdravko Ponoš, zaslepljen mržnjom prema Vučiću i Srbiji ne razume i nikada neće razumeti. Shodno tome već decenijama se ovaj Đilasov potrčko i uništitelj srpske vojske dodvorava sponzorima nezavisnosti lažne države, po srbofobnim ambasadama obećavajući da ukoliko ikada dođe u poziciju moći da će prvo uvesti sankcije Rusiji, priznati "Кosovo" i proglasiti srpski narod genocidnim.

Jasno je da politike kod Ponoša nema, već samo slugeranskog odnosa prema strancima za koje računa da ga mogu putem nasilja i putem izrežiranih obojenih revolucija bez političke volje naroda dovesti na vlast. U principu, ništa čudno za nekoga ko je svojevremeno sa pozicije moći unutar vojnih struktura naše države postavljao prislušne uređaje sa ciljem prisluškivanja vojnog vrha Srbije. Tada je Ponoš bio najkorisniji NATO pion koji je uz saradnju sa Tadićem i Đilasom srpske generale u kesama i bez naloga slao u Ševeningen.

Sa tom kmetovskom politikom je gotovo i sada konačno zahvaljujući Aleksandru Vučiću imamo državu koja vodi suverenu i slobodnu politiku imunu na uticaje spolja, sada jačamo naše oružane snage i nećemo da uvedemo sankcije Rusiji i nećemo da priznamo lažnu državu. Upravo su to razlozi Ponoševe histerije i želje da se ukloni i fizički Aleksandar Vučić i da neko umesto njega odradi prljavi posao Čabe Dera kako bi kvislinzi poput njega ponovo došli na vlast i od Srbije napravili najobičniji NATO satelit.

Dakle, plan NATO opozicije svodi se na rušenje i fizičku eliminaciju Vučića uz svesrdnu podršku najgorih srbomrzaca iz EU kako bi se srušila Srbija što Ponoš u ovom intervjuu jasno priznaje. A najveća prepreka u rušenju naše zemlje autošovinistima koji dolaze i sa desna i sa leva jeste srpski narod koji daje i pruža apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. U tom smislu baš nas briga za preporuke Кurtijevih lobista iz EU pred kojima puze Zdravko Ponoš i Dragan Đilas, tražeći sankcije za sopstvenu zemlju. Jedini sud daju građani Srbije, a oni su na izborima jasno poručili da DOS 2 ne žele očima da vide, tačnije da i Ponoša i Đilasa i Jovanovića žele na margini društvene i političke scene, gde im je i mesto i gde će ostati'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija