• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

12:25

Nikolić o Zelenoviću: Nerad, lopovluk, izdaja - nikada neće pobediti u Srbiji!

informer.rs

Politika

Nikolić o Zelenoviću: Nerad, lopovluk, izdaja - nikada neće pobediti u Srbiji!

Podeli vest

Ivana Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke istakla je da Nebojša Zelenović ne može da se pomiri sa porazom na izborima.

- Šabačka lopuža Nebojša Zelenović, koji ne može da prikrije poraz na izborima, posle kojih se nije dočepao poslaničkog mandata, ponovo za tajkunske medije daje intervju gde i dalje pokušava da ubedi građane Srbije da u izveštaju ODIHR ne piše ono što piše, već će zaboga on da tumači, tražeći opravdanje za svoj poraz i debakl na izborima - izjavila je Ivana Nikolić i dodala:

- Od muke ne zna više šta će. Prvo su ga građani Šapca oterali sa svih funkcija u tom gradu, jer im je godinama zagorčavao život i krao njihove pare. A sve to mu je bilo omogućeno jer je upravo ova šabačka bitanga sa Dušanom Petrovićem krala glasove u tom gradu.

- Zato je 2020. godine mrcvario, poništavao izbore, ucenjivao gradsku izbornu komisiju, nakon čega je konačno sklonjen daleko od budžeta grada i uskraćena mu je prilika da se dalje bogati na leđima poštenog i vrednog naroda u Šapcu.

- Prava je "šteta" što ovom mornaru skrivanje iza suknje Viole Fon Kramon, suze po evropskom paralmentu, blaćenje sopstvene države nije uspelo da ga sačuva ni u poslaničkim klupama. Koliko je bila važna njegova uloga u koaliciji u kojoj se našao govori i pozicija koju je imao na republičkoj listi. U kampanji je imao ulogu klovna i promotera nasilja.

- Nikako da shvate propali političari, lopuže, prodavci magle, bez ikakve politike, bez ikakvog programa, cilja, lešinari i profiteri na nesrećama i tragedijama da ne mogu osvojiti većinu glasova građana Srbije samo zato što mrze Aleksandra Vučića i što se bore protiv njega da bi došli na vlast, a ne da urade nešto dobro za svoje građane.

- Pretplaćen da govori za tajkunski "Danas" sada u panici govori da nije moguće ići na izbore pod istim uslovima, koji su inače nikada fleksibilniji. Izgleda da bi bilo najbolje da je neko došao i rekao, hajde sada svi vi koji niste prešli cenzus i koji niste osvojili većinu glasova preuzmite sve funkcije, sedite u fotelje i vodite državu.

- Odveli bi nas u propast, kao što smo dovedeni za deceniju njihove vlasti. Svaki dan ista priča. Traženje opravdanja za poraz na izborima, pretnje i promovisanje nasilja, strah od novih izbora. A za sve njihove poraze, političko neznanje, neozbiljnost kriv je Aleksandar Vučić.

- Dokle god on tražili krivce, ne verujući svojim očima, moleći strance da ih dovedu na vlast - Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić će voditi Srbiju putem napretka, razvoja, praveći najbolje rezultate za svoje građane! Nerad, lopovluk, izdaja - nikada neće pobediti u Srbiji - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija