• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe.rs

03.03.2024

11:09

Kena isprozivao Rota: Kada govorite o Srbiji, red je da bar ustanete!

Masha Bandjur

Politika

Kena isprozivao Rota: Kada govorite o Srbiji, red je da bar ustanete!

Podeli vest

Radoslav Milojičić Kena, predsednik stranke Srpska levica oglasio se povodom "prepiske" između Majkla Rota i premijerke Ane Brnabić.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Gospodine Rot, kao narodnom poslaniku mi zaista nije u opisu posla da se mešam u dopisivanje izmedju Vas, kao glavnog mrzitelja Srbije i glavnog šiptarskog lobiste koji želi sve najgore mojoj zemlji i predsednice Vlade koja mojoj zemlji želi sve najbolje. Ali moram zbog dede, kažete da u vašoj zemlji nikada niste imali organizovano sređivanje biračkog spiska i da niste prevozili fantomske birače. Deda Vam poručuje da to ne zna ali da zna da ste 40-ih imali perfektno uredjene neke spiskove sa kojih vam je on u Bosni pobegao, ali da milioni drugih nažalost nisu i da ste isto tada imali savršen prevoz birača, ali ne do glasačkog mesta već do nekih mnogo gorih mesta sa kojih se ti birači nikada nisu vratili, deda je u godinama pa možda i nema dobro sećanje ali pitajte Vašeg dedu da li je to istina, umalo da zaboravim, kada govorite o Srbiji, red je da bar ustanete, tako isto kaže moj deda nosilac ordena zasluga za narod po kome sam dobio ime - rekao je Kena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija