• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2024

21:58

Terzić: Đilasovci napadaju svakoga ko se bori za srpske nacionalne interese

Miloš Rafailović

Politika

Terzić: Đilasovci napadaju svakoga ko se bori za srpske nacionalne interese

Podeli vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić objavio je saopštenje povodom skandaloznog ponašanja đilasovaca

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Aleksić i ostale besprizorne osobe sa Đilasove i Šolakove tajkunske liste, poput Milivojevića i Grbovića, očigledno zaboravljaju da je Srpska napredna stranka dobila apsolutnu podršku građana Srbije na izborima održanim 17. decembra, te da shodno tome ima i većinu u Narodnoj skupštini Republike Srbije i mogućnost da predloži i izabere najboljeg kandidata iz svojih redova za obavljanje jedne od najvažnijih funkcija u državi, što Ana Brnabić svakako jeste.

Okruženi albanskim lobistima poput Boba Menendeza, Viole, Šidera i Šenaha, đilasovci su očigledno u potpunosti obnevideli, izgubili politički kompas, pa u naletima frustracije i besa napadaju svakoga ko se bori za srpske nacionalne vrednosti i Srbiju, koja vodi suverenu i slobodnu politiku, imunu na uticaje spolja. Ništa čudno za Grbovića koji je pružao podršku i preko svog PSG-a protežirao partiju Hašima Tačija u istu porodicu partija kojoj i njegova pripada, jer slično se sličnom raduje.

Činjenica je da im nedostaje ono vreme kada su svojom neodgovornom politikom srpsku državu uništavali i ekonomski i politički i vojno samo kako bi punili svoje džepove pljačkajući  porodično državne resurse poput Aleksića u Trsteniku. Pokušavajući da se dodvore strancima pristali su bukvalno na sve i prodali naciju, obraz i sve ostalo što ide uz to, olajavajući Srbiju pred srbomrscima iz EU parlamenta, a oko sebe su okupili najgori koruptivni ološ Evrope koji treba da im pomogne da bez izbora dođu na vlast, jer su svesni da na izborima nemaju šta da traže i da ih srpski narod neće.

Sada uz pomoć stranaca žele da dođu do pune državne i gradske kase, ali narod koji podržava Srpsku naprednu stranku im je najveća prepreka i nikada više im to neće dozvoliti, jer se svi vrlo dobro sećaju njihovih političkih nedela i lopovluka. Prezrela je većinska Srbija sve one koji poput Milivojevića prete Vučićevoj deci i članovima porodice ubistvom. Većinska Srbija glasa za borce i one koji se poput Vučića i Ane Brnabić bore za Srbiju, koja neće nikome uvoditi sankcije i koja će čuvati srpske nacionalne vrednosti po pitanju KiM i Srpske. Upravo zbog toga se Đilas i njegovi besprozorni poltroni nikada neće vratiti na vlast, jer od države nam u tom slučaju ništa ne bi ostalo. Već su jednom bili i zavili srpski narod i državu u crno. Dakle, što se njih tiče - bilo ne ponovilo se." naveo je Terzić u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija