• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2024

16:43

Ministarka Dubravka Đedović Handanović podržala formiranje Narodnog pokreta za državu

Peđa Milosavljević

Politika

Ministarka Dubravka Đedović Handanović podržala formiranje Narodnog pokreta za državu

Podeli vest

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da podržava formiranje Narodnog pokreta za državu, kao i da je za državu veoma bitno da se udruže svi oni koji su postigli određena profesionlana dostignuća, bilo da je reč o biznisu, kulturi ili sportu.

"Bitno je da se udruže svi oni koji su se dokazali i pokazali, koji mogu da pomognu svojoj državi da raste i da se razvija i koji vole svoju zemlju", rekla je ministarka.

Kako je navela, nalazimo se u jednom izazovnom geopolitičkom momentu.

"I kada je u pitanju Kosovo i Metohija i kada su u pitanju geopolitičke tenzije i sukobi, bilo da je reč o ratu u Ukrajini ili na Bliskom istoku, ili o izborima u Americi", kazala je Đedović Handanović.
Istakla je da je bitno da se oko ključnih pitanja udružimo.

"Ja i sebe vidim kao nekog ko je, bez obzira što nisam član nijedne političke stranke, pristupio Vladi u želji da doprinesem razvoju svoje zemlje i zahvalna sam predsedniku, kolegama i premijerki što su mi dali poverenje", rekla je ministarka.

Dodala je da su zajedno uradili mnogo toga za 18 meseci.

"Od reformi u energetskom sektoru, reformi energetskih preduzeća, od zakonskog regulativnog okvira za obnovljive izvore energije, prvi aukcija koje smo sproveli do završetka važnih infrastrukturnih projekata i gasne interkonekcije između Srbije i Bugarske", rekla je ministarka.

Pokret može da nas zbliži i omogući da zajedno radimo na razvoju zemlje, poručila je.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija