• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

14:54

Ministar Martinović Klinici u Sokobanjskoj uručio skromnu donaciju

Informer

Politika

Ministar Martinović Klinici u Sokobanjskoj uručio skromnu donaciju

Podeli vest

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović posetio je danas u Beogradu Kliniku za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ i tom prilikom Željku Kanjuhu, v.d. direktoru ove ustanove, i Zoranu Aleksiću, direktoru OŠ „Dr Dragan Hercog“, koju pohađaju mališani koji se nalaze na lečenju na dečjem odeljenju Klinike u Sokobanjskoj, uručio skromnu finansijsku donaciju. Takođe, u znak podrške radu ovih ustanova ministar je donirao i deset laptop računara, dok je decu obradovao slatkišima.

- Obezbedili smo zaista malu donaciju, kojom smo na skroman način želeli da pokažemo da je interes dece na prvom mestu, te da u skladu sa ovim prioritetom, država i te kako brine o najmlađima, a naročitu pažnju poklanja onoj deci koja se suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.  Uprkos tome, ovi mali borci i njihovi roditelji nisu prestali sa školovanjem, niti su isključeni iz sistema obrazovanja i nastave. Za to ogromnu zahvalnost dugujemo nastavnicima OŠ "Dr Dragan Hercog" koji su to ovoj deci omogućili. Veliku zahvalnost dugujemo i lekarima Klinike za rehabilitaciju koji brinu o deci na bolničkom tretmanu - istakao je Martinović. 

Foto: Informer

 

Ministar se posebno zahvalio na dobro osmišljenoj i izvedenoj priredbi koja je bila deo dobrodošlice, nakon čega je svim mališanima poželeo ono najvrednije, brzo ozdravljenje.

Foto: Informer

 

Na dečjem odeljenju Klinike za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" deca koja su na bolničkom tretmanu svakodnevno pohađaju i školske časove. Oni su učenici OŠ "Dr Dragan Hercog", jedine škole u državi koja organizije nastavu u bolničkim sobama i u domovima učenika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija