• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2024

17:18

Pantić Pilja: Bora Novaković je sinonim za krađu

informer.rs

Politika

Pantić Pilja: Bora Novaković je sinonim za krađu

Podeli vest

"Kada ne znate šta da radite, kada ste nemoćni jer vas građani ne žele, onda kao Bora Solunac, osuđeni kriminalac, izađete i pozivate na nasilje i raspirujete mržnju među građanima" izjavila je Biljana Pantić Pilja, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Po ustaljenom scenariju, da bi pronašli alibi u svom porazu, svi drugi su im krivi pa su Bora i njegova ekipa počela sa narativom-pokradeni smo. 

Ako je neko poznat po krađi, to je Bora Solunac.

Pokrao je sve šta je mogao pa mu to nije bilo dovoljno nego je i nevine ljude poslao u zatvor.

Sinonim za krađu je Bora Novaković pa da nije tužno, bilo bi smešno da Bora nekome lepi etiketu lopova.

Od glasanja u Solunu, preko pokradenih Bulevara u Novom Sadu i prodaje zemljišta dok je bio na čelu Zavoda za izgradnju grada, napunio je svoje džepove tako što je građane pokrao.

Sejao je Bora i pre mržnju, kada je nasrtao na policiju ali i lomio izloge stranačkih prostorija političkih protivnika.

Ovakva retorika je opasna iako dolazi od osobe bez ikakvog kredibiliteta.

Postalo je građanima Srbije jasno da je nasilje jedino što su spremni Bora i Đilasova ekipa da građanima ponude.

Videli smo ih u Narodnoj skupštini na šta su spremni. Videli smo da su spremni da iskoriste najstrašniju tragediju zarad sticanja političkih poena.

Sada su našli novi način da se obračunaju sa onima koji ne misle isto, da targetiraju, optužuju i prete.

Na izborima su jasno građani Srbije dali podršku Aleksandru Vučiću i listi Srbija ne sme da stane i tako će biti i dalje.

Zato što je izbor jednostavan.

Sa jedne strane su aveti prošlosti u liku Bore Solunca koji su pokrali i uništili Srbiju a sa druge strane je Aleksandar Vučić koji je jasno pokazao da mu je interes građana na prvom mestu -istakla je Pantić Pilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija