• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

17:53

Vujović: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika opozicije

Informer

Politika

Vujović: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika opozicije

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović najoštrije je osudila skandalozno ponašanje poslanika opozicije u Narodnoj skupštini i nasilje nad najstarijim poslanikom profesorom doktorom Stojanom Radenovićem.

- Nasrtanjem na profesora Radenovića, Đilasovi poslanici okupljeni oko liste licemernog naziva 'Srbija protiv nasilja', pokazali su da nemaju poštovanja prema znanju, zvanju i godinama ovog uglednog profesora - rekla je Vujović i dodala:

- Nakon što su njihove pristalice pre nekoliko dana maltretirale žene na ulici, samo zato što su radile kampanju SNS-a i nosile ranac sa natpisom Aleksandar Vučić, sada  njihovi funcioneri nastavljaju sa iživljavanjem nad predsedavajućim Narodne skupštine. Svojim beskrupuloznim i neodgovornim ponašanjem predstavnici opozicije pokazali su koliko su nedorasli pozivu narodnih poslanika, kao i tome da sede u instituciji poput Narodne skupštine, koja nije poligon za njihove političke frustracije, već mesto gde se donose važne odluke za bolji život građana", rekla je Vujović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Besplatni šporeti na pelet za Čačane
Dobra vest

Besplatni šporeti na pelet za Čačane

Pomoćnica gradonačelnika za zaštitu životne sredine Marjana Petronijević potpisala je sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović ugovore o realizaciji dva projekta u Čačku, koje će u velikoj meri sufinansirati resorno ministarstvo.

18.03.2024

15:54

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija