• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2024

08:28

Pajtić zgrozio građane: Zgrada Generalštaba nas podseća na odgovornost Srbije za NATO bombardovanje 1999. (VIDEO)

printsreen

Politika

Pajtić zgrozio građane: Zgrada Generalštaba nas podseća na odgovornost Srbije za NATO bombardovanje 1999. (VIDEO)

Podeli vest

Bivši predsednik Demokratske stranke i opozicionar Bojan Pajtić zgrozio je građane Srbije kada je za vreme gostovanja na tajkunskoj televiziji Nova S rekao da je Srbija odgovorna za NATO bombardovanje 1999. godine.

Pajtić, koji podržava tajkunsku listu Dragana Đilasa „Srbija protiv nasilja“ govoreći o Generalštabu poručio je da je za bombardovanje kriva naša zemlja:

– Zgrada Generalštaba bi mogla biti taj simbol koji bi mogao da podseti građane i na bombardovanje Srbije, i na rat ali i na ulogu Srbije u tom ratu i na sve ono što je rukovodstvo Srbije učinilo suprotno interesima građana Srbije! Da je bilo iole mudrosti tada, ne bi bilo ni bombardovanja! Problem je sada što isti ti ljudi, koji nisu bili mudri i zbog kojih smo bili bombardovani, su i danas na vlasti – rekao je Pajtić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija