• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2024

10:03

Opozicija Skupštinu koristi za nasilje! Oni hoće vlast jer znaju da je bužet sada pun! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Politika

Opozicija Skupštinu koristi za nasilje! Oni hoće vlast jer znaju da je bužet sada pun! (VIDEO)

Podeli vest

Predsedavajući Skupštine Srbije Stojan Radenović apelovao je na sve prisutne da se ponašaju dostojanstveno i da doprinesu poboljšanju ugleda Skupštine. Međutim, njegov apel je ostao neuslišen, jer su predstavnici opozicije počeli da viču sa svojih mesta čime su odbili da se uključe u konstruktivni dijalog i ignorisali su molbe jednog od najuglednijih naučnika Srbije. O haosu u Skupštini, u emisiji "Info jutro" govorio je Zoran Spasić, predsednik Centra za međunarodnu i bezbednosnu politiku.

Predsednik Centra za međunarodnu i bezbednosnu politiku Zoran Spasić na samom početku uputio je iskrenu čestitku novoj predsednici Skupštine Ani Brnabić.

Foto: Pedja Milosavljević

Zoran Spasić

-Mi smo mogli da vidimo sledeće: Srbija se ne voli samo kada se pobeđuje na izborima, već i kad se na izborima gubi. To opozicija ne razume. Skupštinu koriste za najužasniji vid nasilja. Njima govornica ne predstavlja mesto gde će iznositi plan i program, već da iznose svoje frustracije. Krenuli su na žene, a sledeća meta su im stariji ljudi i deca. Na žalost, bio sam u pravu. Jedna žena je iz zasede brutalno napadnuta sa leđa. Druga žena je najužasnije vređana. Nisu tu stali. Došli su do Skupštine i jurišali su ka profesoru Stojanu Radenoviću. Ne poštuju njegove godine, njegovo znanje i zvanje. Ništa ne poštuju. Da ne govorim da su lomili inventar, a vređa ih kada kažemo da njihova politika podseća na politku nacizma- rekao je Zoran Spasić.

On je ponovio da đilasovci monstruozno konstantno sprovode nasilje i mržnju.

-Oni se uopšte nisu bavili temom zasedanja. Mržnja prema predsedniku Vučiću i njegovoj porodici! To im je jedina kampanja. Narod sve ovo zna i zato ih i neće. Naša zemlja je naša zajednička kuća. Ne! Oni imaju samo agende iz inostranstva. Mi nikada u istoriji nismo imali ovakvu opoziciju. Videli smo to ono urlikanje. To više nije stvar politike, već elementarne pristojnosti. Nije bilo potrebno puno vremena da vidimo na čemu se bazira opoziciona politika. Vas neko pozove na konsultacije, a vi odbijete. Oni su nažalost spremni da sve zaviju u crno samo da bi se dočepali vlasti i nastavili da kradu. Zašto hoće vlast? Zato što je budžet pun!- rekao je Zoran Spasić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija