• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

21:21

Sandra Božić pravo u metu: Novakoviću se ideali i čast nalaze u džepu!

Masha Bandjur

Politika

Sandra Božić pravo u metu: Novakoviću se ideali i čast nalaze u džepu!

Podeli vest

Članica Predstavništva Srpske napredne stranke - Sandra Božić iznela je jasan stav o potezima opozicije koje se jednom rečju nazivaju - groteska.

- Vrhunac licemerja predstavlja to kad bivši robijaš sa Đilasove platne liste iznese niz optužbi. Uvreda je za svakog poštenog čoveka kada mu Borislav Novaković pomene samo ime. Demokratska stranka skoro nije izbacila na površinu takav politički mulj i šljam poput čoveka za čije ime se vezuju samo novčane malverzacije i sudski postupci. Činjenica je da se radi o čoveku kojem se ideali i čast nalaze u džepu, zato je i najglasniji kada prstom treba uperiti u druge. Samo je pitanje na čijem kazanu se sada Novaković nalazi pošto je nekoliko puta menjao gazde. Valjda se vodi principom da se okruži gorima od sebe kako se njegov kriminal u kojem je ogrezao, ne bi video - istakla je u dahu i dodala: 

Foto: Masha Bandjur

 

- Radi se o kampanji lažima i klevetama koje Đilasove marionete vode neprestano protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice. Ljudi poput Novakovića ne biraju način na koji će doći do cilja, zato i nema srama kada iznosi neistine koje ni pas s maslom ne bi pojeo. Jedino što je ostalo iz Bore Solunca nakon njegove vlasti u Novom Sadu, jesu tužbe, sudski procesi i prazna kasa.Upravo je to razlog zbog kojeg Novakoviću i njemu sličnima smeta politika SNS i Aleksandra Vučića koja prema kriminalcima nema milosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Luka Petrović: Osuđujem sramotno širenje mržnje na društvenim mrežama
Politika

Luka Petrović: Osuđujem sramotno širenje mržnje na društvenim mrežama

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Luka Petrović najoštrije je osudio širenje mržnje na društvenim mrežama, apelujući na učesnike političkog života u našoj zemlji da se fokusiraju na izgradnju društva zasnovanog na poštovanju, toleranciji i zajedničkim vrednostima.

26.03.2024

15:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija