• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

10:27

Šapić razmontirao đilasovce : Napadaju me, jer sam rekao da u Beogradu treba srpska vlast, a oni se hvale ustaškim imenima! (VIDEO)

Tanjug

Politika

Šapić razmontirao đilasovce : Napadaju me, jer sam rekao da u Beogradu treba srpska vlast, a oni se hvale ustaškim imenima! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić istakao je gostujući na Pink televiziji da ga napadaju sa svih strana da u Beogradu treba srpska vlast, a opozicija se hvali ustaškim imenima.

- Ja kažem Beograd treba da ima srpsku vlast i oni poskaču. A šta treba da kažem? Da ima tursku vlast? Koju vlast? Pa koju vlast? Jel nije Beograd svetska metropola? Postoji li grad u regionu, a ja mogu da vam kažem i šire, koji je gostoprimljiviji grad od Beograda? Da li se neko u Beogradu 90-ih, najgorih godina, bez obzira na nacionalnu pripadnost i versku, osećao loše? Ja ću danas da branim svakog Hrvata ili svakog pripadnika islamske veroispovesti u Beogradu, ako mu fali dlaka sa glave samo zbog toga što ne pripada srpskom narodu ili je drugačije veroispovesti, ali da branimo one koji direkto urušavaju ustavno-pravni poredak ove države, koji veličaju ozoglašene zlikovce, koji direktno propagiraju secesionističku politiku i onda kao, pa znate, njima se preti. Kako su trebali da ga dočekaju? Sa laticama cveća? Jesu li trebali da ga dočekaju tako što će da mu sviraju ili da ga grle i ljube? Kada neko nije bio spreman da osudi ovo što se desilo u Dubrovniku, pa o čemu vi pričate? Pa kako će da vodi Beograd - upitao je Šapić. 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šapić: Podržavate nekoga ko se poredi sa ustašom Dinkom Šakićem?!?
Politika

Šapić: Podržavate nekoga ko se poredi sa ustašom Dinkom Šakićem?!?

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da se opozicija i mediji naklonjeni njima bune kada se pomene Dragoljub Mihalović, jedan od najodlikovanijih srpskih oficira u Balkanskim ratovima, dok podržavaju nekoga ko se poredi sa ozloglašenim upravnikom logora u Jasenovcu, gde je stradalo više stotina hiljada Srba, sa Dinkom Šakićem.

27.03.2024

10:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija