Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2024

19:19

Đilasovi i Šolakovi mediji u očaju! Smeta im izuzetno uspešna poseta Vučića Francuskoj! (FOTO)

EPA/Društvene mreže

Politika

Đilasovi i Šolakovi mediji u očaju! Smeta im izuzetno uspešna poseta Vučića Francuskoj! (FOTO)

Podeli vest

Već iz samih naslovia jasno je koliko su mediji pod palicom Dragana Đilasa u očaju zbog izuzetno uspešne posete Vučića Francuskoj!

I vrapci na grani znaju da Šolakovi mediji rade u interesu predstavnika bivše vlasti u Srbiji na čelu sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom, pa ne iznenađuje koliko trda ulažu da sramno oblate sve dobro što predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uradi za našu zemlju.

Taj njihov očaj je jasan kao dan, što se može videti iz priloženih tekstova.

Naravno da njima ne smetaju ni Rafali, ni metro, ni jedan od najlepših aerodroma u Evropi.

Njima smeta sto je Vučić uzdigao zemlju, a ne oni, nesposobnjakovići, koji su Srbiju ekonomski uništili (dovoljno je samo setiti se samo kolike su tada, a kolike su danas plate i penzije) i koji su samo na svoj džep mislili dok je narod Srbije grcao.

I ne brinu oni za budžet, znaju oni da je Vučić štedljivac i da je kasa Srbije puna. Pa zašto bi istinski brinuli kad to jasno potvrđuju svi, od MMF-a do kuća za kreditne rejtinge.

Znaju oni dobro da su upravo oni ostavili kasu praznu, a narod bez penzija i plata!

Znaju oni da domaćinska Srbija ima para sada i za metro i za aerodrom i za jačanje naše vojske, a da je Vučić zaslužan i to da prebole ne mogu.

Njima smeta što narod zna da je Vučić najbolji domaćin, njima smeta što je Vučić sve uspeo što njima nikada nije pošlo za rukom. Jer njihove ruke su umele samo jedno i to vrlo vešto, da trpaju samo u svoje džepove!

Zato su na velikoj muci i padaju u očaj. Kako sad da udare na Vučićev uspeh kako je toliko svima očigledan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija