• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2024

11:20

Vulin o Raminom skandalu u Atini:  Dragi Grci, plašite li se vi uopšte "velike Albanije"?

Zoran Sinko

Politika

Vulin o Raminom skandalu u Atini: Dragi Grci, plašite li se vi uopšte "velike Albanije"?

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je promociju "velike Albanije" u Atini i rekao da "veliku Albaniju" mogu da zaustave samo Srbi, a Grci neka misle o tome.

- Kada sledeći put Vlada Grčke bude razmišljala o priznanju takozvanog "Kosova",  neka se sete kako izgleda doček Edija Rame usred Atine. Ono što Rama nije mogao da doživi u Tirani doživeo je u Atini. Priznanje takozvanog "Kosova" od strane vlasti Grčke, pa i prijem Prištine u Savet Evrope bi bio nemerljiv doprinos Vlade Grčke i Dore Bakojani stvaranju "velike Albanije" - rekao je Vulin, i dodao:

- "Veliku Albaniju" mogu da zaustave samo Srbi i srpski svet, ali i Grci, dragi naši Grci, mislite o tome - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na održan skup u Atini albanske imigracije na kome se obratio premijer Albanije Edi Rama uprkos protivljenju grčkih vlasti.

Sve o tome čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Cilj im je da nam unište sećanje, kako bi mogli nama da manipulišu! Zašto se srpska istorija falsifikuje? (VIDEO)
Live TV

Cilj im je da nam unište sećanje, kako bi mogli nama da manipulišu! Zašto se srpska istorija falsifikuje? (VIDEO)

Svi naši problemi ishodište imaju u nedovoljno definisanoj kulturi. Kultura ujedinjuje, a narod koji ne poštuje sopstveno nasleđe vraća se u varvarstvo. Anketa je pokazala da veliki broj Beograđana spomenik knezu Mihailu tradicionalno naziva "konjem" i zapravo pojma nema ko na tom konju sedi. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su prof. dr Vesko Drašković, "Vežbanje i zdravlje" i publicista Radovan Kalabić.

06.06.2024

22:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija