• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2024

09:04

"Molimo se da pogineš, slavićemo kada budeš mrtav"! Svi se ujedinili uoči bitke u Njujorku i zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću! (VIDEO)

Insajder

Politika

"Molimo se da pogineš, slavićemo kada budeš mrtav"! Svi se ujedinili uoči bitke u Njujorku i zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski narod i Crkva ispratili su juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujork gde ga čeka bitka protiv namere moćnika da nas žigošu kao genocidne. S druge strane, tajkunski mediji, ideolozi i pristalice prozapadne opozicije, albanski i crnogorski ekstremisti, ispratili su ga uvredama, kletvama, dehumanizacijom i pretnjama smrću.

Mediji u vlasništvu Junajted grupe, predstavnici političkih stranaka i pojedinci koji podržavaju političku agendu sila koje stoje iza rezolucije o Srebrenici, ispratili su predsednika Srbije sa kletvama, pretnjama i uvredama, nazivajući ga "nečastivim" kome nije mesto u crkvi, želeći mu da doživi sudbinu iranskog predsednika Ebrahima Raisija kao i druge vrste morbidnih pretnji i komentara.

- Nije mi jasno šta će nečastivi u Hramu Svetog save - rekao je na tajkunskoj televiziji N1 Duško Radosavljević, politikolog i opozicioni aktivista. 

"Za šta se moli Vučiću svetoj izbornoj kampanji, hoće li u carstvo nebesko - rekla je profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić na, naravno, tajkunskoj televiziji, dok je Goran Marković u intervujuu za Nova S portal izjavio da je "Vučić u moralnom pogledu odavno mrtav".

Napadi na Vučića su se rasplamsali i na društvenim mrežama od strane pristalica prozapadne opozicije koji se kriju iza lažnih profila i prete srpskom lideru na najgnusnije moguće načine: 

"Nadam se da će nama, uskoro, neko uskoro izjavljivati saučešće u vezi tebe","da će bog pa i tebe tako da žalimo", "jedina nesreća jeste što nisi bio ti", "I mi ćemo da slavimo kada bude vest da tebe nema više, kao Iranci danas! Kuća im pevala", "To je bila proba za tebe"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama na predsednikovu objavu da je šokiran onim što se desilo iranskom predsedniku Ebrahimu Raisiju.

I dok se predsednik Srbije bori lavovski i ulaže poslednje atome snage da odbrani Srbiju i Srbe od svetskih sila koje pokušavaju da nas etiketiraju kao genocidan narod, tajkunski mediji, Albanci i ideolozi i pristalice opozicije uoči bitke u Njujorku zasuli Vučića kletvama i pretnjama smrću!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija