A
HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI REPUBLIKU SRPSKU! Klintonova ima strategiju za FINALNO REŠENJE BALKANA!
Klintonova naložila svojim saradnicima da joj izrade strategiju za 'finalno rešenje sukoba na Balkanu'... U centru te strategije konačno rešenje nacionalnih pitanja Srba, Hrvata i Albanaca
Informer 08. 09. 2016. 22:48
73
public/print

Kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton naložila je svojim saradnicima da joj izrade strategiju za "finalno rešenje sukoba na Balkanu", saznaje Informer u odlično obaveštenim diplomatskim krugovima.

Ova spoljnopolitička strategija u čijoj izradi su, između ostalih, učestvovali i analitičari "Stratfora" i "Rend korporacije" mogla bi u slučaju izborne pobede Klintonove bitno da utiče na sudbinu svakoga od nas u Srbiji i okolnim zemljama.

UN PODRŽALE HILARI KLINTON? Visoki komesar optužio Trampa da širi rasne i verske predrasude!

Prema rečima naših izvora, Hilarini savetnici kao ključnu tačku novog programa za Balkan predlažu konačno rešenje nacionalnih pitanja Srba, Hrvata i Albanaca.

"Pravedna podela"

Sagovornik Informera koji je i sam posredno, kao konsultant, učestvovao u izradi ove strategije prepričava šta se sve u njoj navodi.

Proroković: Ne može to bez rata

Dušan Proroković iz Centra za strateške alternative smatra da je ovaj scenario nemoguć na Balkanu.
- Promena većine državnih granica ne može da se desi bez rata, a pitanje je ko je ovde spreman ponovo da ratuje. SAD su mogle tu ideju da nametnu 1995, sad više ne mogu. O stanju na Balkanu pitaju se i Rusija, EU, kao i islamske zemlje, kojima se sigurno ne bi svidelo da BiH ostane samo na nivou Federacije. Pritom, ovi planovi više liče na Trampa, koji se zalaže za "prirodne granice" - ukazuje Proroković.

- Kao prvo, kaže se da je uslov svih uslova "izlazak Srba, Hrvata i Albanaca na prirodne granice", a kao te prirodne granice definiše se prostor koji ti narodi kontrolišu i kojim faktički vladaju na terenu. U analizi stanja na terenu naglašava se da na prostoru bivše Jugoslavije neće i ne može biti dugoročnog mira sve dok tri najveća naroda definitivno ne odustanu od rata i sukoba kao rešenja za nacionalne probleme. A preduslov za to jeste pravedno rešenje... - kaže naš izvor, koji dalje precizira šta su sve i kako Amerikanci zamislili:

- Konkretno za Srbiju predlaže se "simetričan model" koji podrazumeva da Beogradu treba dati pravo na ujedinjenje sa Republikom Srpskom, ali pod uslovom da prizna Kosovo, koje opet treba da se pripoji Albaniji! Predlaže se i davanje specijalnog statusa severu Kosova, koje bi dobilo pravo na široku autonomiju i pravo na specijalne veze sa Srbijom. Konačno, predviđaju se i mehanizmi za zaštitu "srpske manjine", kao i srpskih manastira na Kosovu...

Takođe, kako prenosi sagovornik Informera, predlog Hilarinog plana za Balkan podrazumeva i "opstanak BiH u skladu sa dogovorom Bošnjaka i Hrvata".

- U strategiji se kaže da Bošnjaci kao najveće žrtve rata u bivšoj Jugoslaviji i "tradicionalni američki saveznici" imaju pravo na svoju državu, ali se naglašava da je Bosna u sadašnjem obliku vrlo teško održiva. Procenjuje se da bi Hrvati imali interes da se sa Bošnjacima dogovore o opstanku države BiH, u čijem sastavu više ne bi bila Republika Srpska...

Klintonova naručila izradu plana za "finalno rešenje Balkana". Ovo su saveti njenih stratega:

1. Uslov za dugoročni mir jeste da Srbi, Hrvati i Albanci izađu na "prirodne granice"
2. Srbiji treba dati pravo na ujedinjenje sa RS ako se odrekne Kosova koje treba pripojiti Albaniji!?!
3. Bosna bez RS može da opstane u skladu sa dogovorom Bošnjaka i Hrvata
4. Makedonija neodrživa kao samostalna država
5. Crna Gora se uopšte ne spominje

Sasvim je, dalje, interesantno da stručnjaci koje je angažovala Hilari Klinton u svojoj strategiji navode da je Makedonija u današnjem obliku "neodrživa država"!

- Navodi se da je bivša jugoslovenska republika Makedonija dugoročno nemoguća u obliku u kome sada postoji. Kao razlozi navode se nepremostive razlike između Makedonaca i Albanaca koji čine trećinu stanovništva, a takođe, spominje se i "nerešiv statusni sukob" sa Grčkom. Kao jedino rešenje za Makedoniju predlaže se "ubrzani, uslovni ulazak u EU i NATO"... - prenosi izvor Informera.

HILARI OPELA PO PUTINU: Niko se nije mešao u naše izbore kao Rusija

Na naše pitanje šta je "Hilarino rešenje" za Crnu Goru, on odgovara:

- Verovali ili ne, ali Crna Gora se uopšte ne spominje! Zašto i kako je to moguće stvarno ne znam...

I dok zvaničnici juče nisu hteli da komentarišu naša saznanja, analitičar Boško Jakšić kaže da u ovom trenutku Balkan i bivša Jugoslavija nisu glavna briga Hilari Klinton, ali...

Beta

- Ako Hilari postane predsednica, verovatno će i to biti važna tema. Ovo "konačno rešenje" o kojem vi pričate deluje nelogično jer odstupa od dosadašnje politike Vašingtona. Amerika je, da vas podsetim, tvrdila da je Kosovo poslednja izmena granica na Balkanu, a u Vašingtonu se zvanično kunu u Dejtonski sporazum, koji podrazumeva celovitu BiH. U svakom slučaju, ako bi RS izašla iz BiH, nemoguć je dogovor Bošnjaka i Hrvata, jer Hrvati tamo već sada žive kao zasebni entitet... - kaže Jakšić.

Pandorina kutija

Karijerni diplomata Zoran Milivojević tvrdi da bi realizovanje "konačnog rešenja" po predlogu Klintonovih saradnika morao da podrazumeva rat, ali i novi odnos snaga na svetskoj političkoj sceni.

PREOKRET! Tramp - 45, Hilari 43 odsto podrške birača!

- Ove ideje predstavljaju veliki zaokret od dosadašnje američke politike. Prelaz na "prirodne granice" otvara Pandorinu kutiju međunacionalnih sukoba, jer ako bi Srbi dobili svoju državu u BiH, moglo bi se pokrenuti albansko pitanje u Makedoniji, kao i pitanje Sandžaka... Ne verujem, takođe, ni da bi Bošnjaci mirno pristali da im se država svede na sarajevski pašaluk - zaključuje Milivojević.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI73
OSTAVI KOMENTAR
djuro09.09.2016. 08:56
@mikelandjelosta jebre vama dvojci gore potpisanih sta oni nude moje za moje ???nek ponude i ono sto mi je hrvatska otela sa njima i srpski deo Makedonije pa da razgovaramo o tome
Odgovori
Lala iz Banata09.09.2016. 09:33
@mikelandjeloВи се не одликујете великомпамећу...Па зар не видите да је то још једна подвала САД само да нам изнуде ПОТПИС признања Косова...!! А после ће нас поново ПРЕВАРИТИ у вези Републике Српске као и у ВЕЗИ КРАЈИНЕ која је била ко бакаги заштићена зона од НАТО ( Међ.Заједнице !) Па је пала за 3 дана...Не наседајте више ! Латини су старе ВАРАЛИЦЕ...!! Само ако ПУТИН ИЛИ СКУПШТИНА УН ИЛИ САВЕТ БЕЗБЕДНОСТИ ПОНУДЕ ТАКО НЕШТО МОЖЕМО ПРЕГОВАРАТИ, ТО ЈЕ ПО МЕЂУНАРОДНОМ ПРАВУ..! Остало....подла ПРЕВАРА српског народа...!!
Odgovori
MIKI09.09.2016. 12:47
@mikelandjeloStvarno? A sta mi sa Kosmeta i na Kosmetu da radimo? Bravo vam ga trgovci! RS. je u Bosni rodjaci a Kosovo i Metohija u Srbiji. Mucnite glavom. Ja volim RS i srpski narod ali ne menja se to bas tako.
Odgovori
Alex09.09.2016. 03:15
@valjevacMa nemoj vidi se da si pametan ko lonac... Kako to neko moze da trguje sa necim st je tvoje.... Ja dodjem u tvoju kucu uzmem ti televizor i onda ti kazem "ajde dam ti ovaj tv za ves masinu"..... To ista politika.....
Odgovori
Lala iz Banata09.09.2016. 04:04
@valjevacУ Ваљеву има паметних људи...Али, Ви нисте један од тих... Зар не видите америчку игру да нам "изнуде" признање Косова на преваран и покварен начин...Само да потпишемо НЕЗАВИСНО КОСОВО...а онда би нам "Муслиманским" Референдумом - одузели и Републику Српску...и крај... То је једна покварена и прљава игра Клинтонових, на коју треба "навући" као и увек наивне Србијанце...Размислите.. У питању је само - политички ТРИК, за наивне као Ви...!!!
Odgovori
Milos09.09.2016. 10:18
@valjevacNikako!!!I Kosmet i RS du nasi i tu nema menjanja.Ako ponude Kaliforniju da razmislimo.
Odgovori
Lala iz Banata09.09.2016. 11:53
@valjevacКад већ тако "воли" Шиптарију, нек нам за Косово да Тексас, а не "наше" за - наше...!? **Бем је у трговину...!? А и Вас који сте наивно поверовали...да то тако може...
Odgovori
Tanja09.09.2016. 14:48
@valjevacMa da damo Valjevo za pripajanje Užičkoj Republici, pa da se Nemcima vrati ona zemlja u Vojvodini koju su partizani nacionalizovali u korist komunista. Kako vi lako tuđe delite,
Odgovori
mile08.09.2016. 23:07
Trguju celom svetom kao da je njihov.Putin je jedina nada covecanstva.n
Odgovori
Srb08.09.2016. 23:10
Да је њима до мира, не би правили "Косово" у Европи са америчком заставом у фифиној листи, нека они деле Тексас са Мексиком, а не српске земље, што рече Путин не тргујемо територијама.
Odgovori
mire08.09.2016. 23:14
To u srbiji niko nesme potpisati KIM nemozemo menjati za RS , mozemo uraditi nesto drugo dati siptarima pravo da izvrse samoubistvo.n
Odgovori
beograd08.09.2016. 23:15
Ma nemoj hocemo li malo da se kockamo. A mozda da biramo koju ruku da nam odseku levu ili desnu.Hilari je mentalno obolela zeljna krvi i ratova.n
Odgovori
citalac informera08.09.2016. 23:17
Ko je bre ta Hilari... Pa nismo mi pilicari pa da se kusuramo sa jednom osobom koja je dokumentovani psihijatrijski slucaj i to za ono sto je ionako nase ... ma koliko se trudili da se odreknemo nekih stvari one ce zauvek biti nase jer je Nebo tako reklo i nikakva ludaca pa ni mi sami tu nista ne mozemo da promenimo
Odgovori
DS08.09.2016. 23:20
Ovako su svi osvajaci srpskih zemalja crtali karte,pravili kule i vojna utvrdjenja misleci da ce tu zauvijek ostati ali su svi redom jednog lijepog dana izgubili ratove i napustili srpske zemlj,pa c etako i ova Amerika..Nudi nam nase za nase,,ha,ha,ha,ah,ah,Boze sacuvaj,ova zena ima probolem sa istorijom i geografijom,,jer KosMet je srpski,R.Srpska je srpska,dakle,neka g-dja Klinton uzme malo istoriju pa nauci nesto.. U medjuvremenu,Hilarki nudim Aljasku i Havaje za R.Srpsku Krajinu.
Odgovori
blagoje supic08.09.2016. 23:53
@DSDa je kosmet i bodanski entitet a srpski u stvarnosti srpsko u tom slucaju nebi postojale fudbalske reprez. BiH i Kosovo.Obje igraju kfalifikacije za SP u Rusiji 2018.Ali nokad se ne zna ako Hilari pobedi oboje odose na pazar.
Odgovori
ljubisa09.09.2016. 17:21
@blagoje supicgreska u pravopisu ..Blagoje Supcic....nikad nece biti drzave od Bosne a da ne spominjem Kosovo... Najgore bi za siptare bilo kad bi Kosovo stvarno bilo nezavisno,jer ti paraziti ne umiju da zive a da nije na teret nekog drugog a kamoli da sami vode drzavu
Odgovori
Buta08.09.2016. 23:44
Fenomenalna ponuda!Kako je samo sroci onako mudra! Imam i ja za nju ponudu. U Belom Polju kod Peći imam smeštaj za četiri osobe.Dva mesta su zauzeta. Moji otac i brat tamo počivaju. Nudim joj besplatno ležaj plus jedno gratis. Pa koga odabere,ima kandidata tamo koliko hoće.n
Odgovori
marinko loncar08.09.2016. 23:52
to je sve cepanje srbske teretorije i hrvatska stvorena na srbskoj zemljialbanija se stvara na sbskom kosovu bosnjaci su se odvojili iz jugoslavije i prisli su hrvatima i eto im hrvati srbi i muslimani nemogu biti u savezu i nece bakir u federaciji nema muslimana nego -20 posto oni su ostali dosiljaci iz muslimanski drzava u bosni naseljeni na silu oni nisu rodeni u bosni samo mogu hrvaska i srbija da dele balkan da bi bijo mir
Odgovori
posmatrac sa severa08.09.2016. 23:54
Ova zena je totalno bolesna, senilna ima paranoju kad smo Srbi u pitanju. Kad ce se amerima suditi za najveci genocid u istoriji covecanstva koji su pocinili nad Americkim autohtonim narodom ,,INDIJANCIMA,,?
Odgovori
Ljubo09.09.2016. 00:17
Odlomak iz crtanog romana " Mirko i Slavko " , za desetogodisnjake,...Mirko ce Slavku : Pazi ,metak ...u svakom slucaju ,jedno je sigurno ,bice prirodne granice ,kada nas od svih grupacija nestane vise od pola ,...
Odgovori
danijel09.09.2016. 00:25
Pa gde je tu republika Srpska krajina sta je sa tim genocid se isplati pa se legalizira pa nece moci dajte nam specijalni status...
Odgovori
Boogeyman09.09.2016. 00:49
Evo rešenja... Republiku Srpsku pripojiti Srbiji, potisnuti sve šiptare sa Kosova u Albaniju i Kosovo uzeti nazad, a sve kosovare koji se (šiptarskim parama od prodatih kuća i imanja) kur.e i šire po Beogradu i Srbiji vratiti na Kosovo, Makedoniju očistiti od šiptara (takođe sve u Albaniju) i ponovo je pripojiti Srbiji, separatiste u Vojvodini "mirnim" (putinovskim) putem "ubediti" da greše i izvesti ih na "pravi put zajedništva" i naravno rešiti problem crnogoraca u Srbiji tj vratiti ih u Crnu goru ili gde god već hoće da idu!!! Eeee...
Odgovori
terminator09.09.2016. 05:46
@BoogeymanPrvo, nisu kosovari vec Kosovci... Drugo, ti "kosovari" nisu tebi oteli imanje pa se k...e po Srbiji vec si im ti prodao kucu ili plac za sitne pare da bi se ti k....o po Beogradu i Srbiji sa bmw-om kupljenim od tih para. Da si isao u skolu znao bi da je Srbija slobodna zemlja i dozvoljena je migracija stanovnistva tamo gde ljudi smatraju da im je bolje. Da si isao u skolu znao bi da je Kosovo kolevka Srba i da Srbstvo pocinje na Kosovu. Da nije bilo ustanka na Kosovu jos bi tvoje rodjake isle kod murata na dnevnu dozu. Zbog takvih kao sto si ti mi Srbi polako idemo u istoriju i zaborav, a za primer trebao bi da pogledas albance koji ne razdvajaju svoje na siptare i albance. Jos malo kad se odvoje Beogradske opstine od krpelja zvanog Beograd, ti ces moci u tvom Beogradu da jedes samo asvalt.
Odgovori
Cincilator09.09.2016. 21:29
@terminatorPrvo, nisu kosovari vec Kosovci... Drugo, ti "kosovari" nisu tebi oteli imanje pa se k...e po Srbiji vec si im ti prodao kucu ili plac za sitne pare da bi se ti k....o po Beogradu i Srbiji sa bmw-om kupljenim od tih para. Da si isao u skolu znao bi da je Srbija slobodna zemlja i dozvoljena je migracija stanovnistva tamo gde ljudi smatraju da im je bolje. Da si isao u skolu znao bi da je Kosovo kolevka Srba i da Srbstvo pocinje na Kosovu. Da nije bilo ustanka na Kosovu jos bi tvoje rodjake isle kod murata na dnevnu dozu. Zbog takvih kao sto si ti mi Srbi polako idemo u istoriju i zaborav, a za primer trebao bi da pogledas albance koji ne razdvajaju svoje na siptare i albance. Jos malo kad se odvoje Beogradske opstine od krpelja zvanog Beograd, ti ces moci u tvom Beogradu da jedes samo asvalt. ...kad neko kaže: Ala si se nalupetao ko Maksim po diviziji? Kakve veze ima to što si napisao da je Kosovo kolevka Srbstva i gde je počeo ustanak sa onim što je čovek napisao? Pa nije on ništa loše rekao za Kosovo, već za "kosovce". Prvo... Prodali su kuće od 60 kvadrata sa 10 ari placa za po 400-500 hiljada evra i sa tim parama došli u Beograd pootvarali kafiće, restorane, butike i voze BMW i mercedese dok su drugi išli na Kosovo da ratuju za njih. Drugo... Ti pojma s pojmom nemaš o albancima i šiptarima, jer da imaš znao bi da albanci ne mogu da smisle šiptare s Kosova i da pre posluju sa Srbima nego sa šiptarima s Kosova!!!
Odgovori
SALE09.09.2016. 08:09
@BoogeymanNemaš ti pojma druže,spominješ reč" kosovari"nije ti palo na pamet da kažeš "srbi sa kosova i metohije". Sa druge strane non-stop ti u ustima reč "kur.enje"- trebalo je ostaviti šiptarima ličnu imovinu besplatno kao što je država to uradila da bi ti bio zadovoljan i da ih gledaš u redu za hleb i odeću koje bi opet ta država morala obezbedi iz budžeta. UOSTALOM ODAKLE SI TI DOŠAO...ILI TVOJI PRECI...SAMO NEMOJ DA KAŽEŠ DA SI stari BEOGRAĐANIN JER SU TAKVI ODAVNO IZUMRLI. Uostalom idi ti sa svojom porodicom (ako je imaš) malo za promenu ili se vrati odakle si došao i ti i svi koji tako razmišljaju.
Odgovori
kapor momir09.09.2016. 15:20
@BoogeymanJgb kasnis drugar 26g.Sve napisano moglo je biti stvarnost ali danas malo morgen.Pametan si nisi glup pa da ne vidis danasnju kartu bivse SFRJ.je..s ti nas mi samo znamo razgraditi a nikako sacuvati i od malih jada mladost ne bezi iz Srbije i okruzenja.Znas ti nas je... ti nas glupe da nije teska rec tj.praznogavce ma koje veroispovesti bili.Jer uvek ce biti neka tajna veza izmedju nas bivsij jugoslovena.
Odgovori
dijaspora09.09.2016. 17:45
@BoogeymanBoogeyman. katastrofalno si izvrsio podelu evo ti predlog. Vojvodina nezavisna sangjak i presefska dolina u kosovski vilajet ,podeliti makedoniju zapad pripojiti kosovu deo ispot brqkog pripojiti crnoj gori .stvoriti veliku Albaniju i to je mir na balkanu.
Odgovori
Slatko me nasmeja09.09.2016. 21:19
@dijasporaHahahahahaha... "dijasporo" s ozirom na tvoj pravopis nisam mogao da izdržim, a da ti ne napišem nešto. Prvo da te pitam jel su ti Džole Džogani i Sladža nešto u rodu? Sidži do reke i shfatićeš da prešefska dolina, Brčqo i Sandjak nisu isto majke mi, evo Redjep će da potvrdi... hahahahahahahahaha.... Ti mora da imaš bar jedno "LJ" u prezimenu i "I" na kraju prezimena dijasporo moja... hahahahahaha
Odgovori
Boogeyman09.09.2016. 21:41
@BoogeymanHteo sam svakom od vas ponaosob da odgovorim zašto imam takav stav, ali vidim odnos pluseva i minusa i shvatim da sam u velikoj većini pa neću da zamaram prste! Moram samo da pozdravim "dijasporu" i da mu poručim da su mu rođaci Krasnići, Kurteši i Bekljulji poručili da im ostavi ovce na miru... ne znam šta im to znači?
Odgovori
Marcco09.09.2016. 01:58
A da finalno rešenje ne bude rasparčivostatkom Srbije iznad 42. paralele do ušća Save i Dunava... kao što je odavno zamišljeno.
Odgovori
Anarhista09.09.2016. 03:10
Crne sile se igraju tudjim granicama. Tri najveca naroda? Ajde? Samo je jedan veliki narod, sve izvan Tog naroda je greska Kosmosa. Neka im neko dojavi da granice vec postoje: od Triglava do Crnog Mora.
Odgovori
NS02109.09.2016. 03:54
Nema ona šta da nudi, Kosovo i Metohija je SRBIJA! Republiku Srbsku u okviru BIH može samo da očekuje referendum.
Odgovori
Narasa09.09.2016. 04:42
Po tvojoj logici"vracanja svih"predlazem onda da i Srbe iz cijelog svijeta vrate u Srbiju.n
Odgovori
rade09.09.2016. 07:51
Da se ja pitam,ali nepitam se.Nebih uzeo ni celu bosnu za milimetar kosova i metohije.n
Odgovori
samir09.09.2016. 08:01
Duhovit text,dok je Bosni sinova njenih ona ce biti mirna i cjelovita.
Odgovori
Neko iz mase09.09.2016. 08:27
Znači sprema se Rambuje 2 - uzmi ili ostavi. Ako ovi naši ne prihvate biće opet bombardovanja i opet će da bude kako su oni zamislili.
Odgovori
Pravi Srbin09.09.2016. 09:14
Odlican i realan plan, ovim Seseljevcima i Slobotomicarima, internet patriJotama, umesto sto svaki dan mlate praznu slamu i pricaju prazne price i bajke, pametnije bi bilo da nesto urade u svojim ispraznim i jadnim zivotima...Za pocetak, puske u ruke i da ''oslobode'' Kosovo i Srpsku Krajinu...hahaha
Odgovori
juka09.09.2016. 09:21
da nije babuskara i nesto mladja ja bi je dobro ....to jedino zenama treba dati....a za drugo nosite prste neizivljenja stvorenja.....mozes mislit bahatosti....ali vecina zena su zmije!!!!izvinite retki izuzetci postenih i karakternih zena.hvala na objavi mog slobodnog demokratskog uverenja i poz naboljem direktoru vučicevicu. p.s zoran marijanovic zna tko mu je ubio suprugu...živeli
Odgovori
arsa09.09.2016. 10:07
Hilari bi htela nase za nase.Medjutim i ovo je veliki preokret za amere.Menjaju crno belu sliku.Nekako svi zaboravili RSK gde su proterani srbi sa vekovnih ognjista a srbi bili drzavotvoran narod u Hrvatskoj pa po medjunarodnom i svakom drugom pravu imaju pravo da odvoje svoj deo teritorije RSK.
Odgovori
Primus09.09.2016. 10:28
paaaa..Klintonova, imaš moje simpatije za ovakvo-konačno- rešenje
Odgovori
hok09.09.2016. 10:33
Ustvari iza svega je zelja za jos ratova, ustvari.A i koji dogovor Srbije sa zapadom su zapadnjaci ispostovali,ni jedan,ne bi ni ovaj.
Odgovori
miki delija09.09.2016. 11:56
neces nam davati lekcije ti koja si nam podelila demokratske bombe olosu jedna samo polako putin ce to spojiti jer je i jedno i drugo nase zauvek umri skote jedna
Odgovori
Zivko09.09.2016. 14:55
Hillary Clinton nemozete nikada verovati jer ceo svet zna da je APKiM bila a i ostace sastavni deo Srbije a to sto ona predlaze je oduzimanje na nekoliko stotina milijardi rudnog bogatstva na KiM jer zbog toga je Srbija i bombardovana izmedju ostaloga.Donald J Trump (R) ce ubedljivo pobediti Novembra 8-og na Predsednickim izborima US,a to su pokazala i najnovija istrazivanja.
Odgovori
Zarko09.09.2016. 16:15
Ma to je psiholoski trik, pokusavaju da kazu da oni odlucuju o nasim zivotima i drzavama. A ne mi. Niti je to ozbiljno niti ima dobre namere. Trik.
Odgovori
dejan09.09.2016. 16:23
dobit se sutra republik u srpsku otisla bih cela srbija kad bi priznali kosoovo koje jei onako drzava priznal ili ne od strane ovih bandita njima verovati moze ludak ova stanka je 1999 napravila zlocin nad srbijom
Odgovori
Zlatan09.09.2016. 16:30
Ako ovo nije tačna vest, onda novinari lupetaju po običaju. Ako je ovo tačna vest, onda Klintonova lupeta po običaju. Kreni, obrni, na snazi je lupetanje.
Odgovori
Eddie Johnson09.09.2016. 17:19
Informer has 'forgotten' to report that it's 'diplomatski krug / source' talked also about: 1. Presevo Valley joining Kosovo-Albania confederation; 2. Vojvodina becoming independent and join Hungary before Serbia joins the EU; 3. Sandzak in Serbia to get Special Autonomous Status and later Join the second half of Sandzak in Montenegro; 4. Krajina to join Serbia; 5. Albanians in Macedonia (north-west-south) to join Kosovo-Albania confederation.
Odgovori
genije09.09.2016. 17:22
E ona to nudi moje pilice i moje patke , a sta ona daje ?
Odgovori
Dejan Norway09.09.2016. 18:30
Ideja je odlična, dati Kosovo za Republiku Srpsku. Kosovo je i onako prodato, a prodali su ga oni što sad imaju vile i stanove na Dedinju i što su se uvukli u državne fotelje.
Odgovori
Zivko09.09.2016. 18:36
Ovo je samo Marketing za Hillary Clinton kako bi srbi u US glasali za nju Novembra 8-og,2016 jer je u pitanju od nekoliko milijardi dolara rudnog bogatstva koje treba da se oduzme od Srbije a i da se napravi prsten oko Srbije a zna se i ko to radi i zasto to radi.
Odgovori
jela09.09.2016. 18:44
ona ovo misli ozbiljno i ako bude glavna u beloj kuci eto nama nove karte na balkanu, kao pred rat karta BiH i RS koja je setala po vojnoj firmi od ruke do ruke i kojoj smo se mi smejali jer je bilo 90% mesanih brakova u BiH i nismo verovali da ce se zaratiti i podeliti Bosna , a eto ipak tako bi , po volji velikih sila.
Odgovori
Bata09.09.2016. 19:51
Odseci jedan prst sa ruke nije to nista ......
Odgovori
Deki09.09.2016. 20:34
Neka daju pola Kosova i republiku Srbsku i moze!
Odgovori
Zoka09.09.2016. 21:38
Ljudii, ništa ne uzimati što nam dajuu, Srbija je uvijek, bila i bice, Još koja godina dok se veiki Medved probudi i razbjesni (Rusija) bice nam sve vraceno...Samom strpljenja, jer ako potpisemo priznanje kosova zahebali smo se onda, necemo da trgujemo srpskim teritorijama, svejedno su nasee i samo treba cekati pravi trenutak. Dace Bog da Srpska, Crna Gora, Srpska Krajina, Srbija i Kosovo opet budu jednoo...Mozda i ratom nedaj Boze, al bicee...ja vjerujem u too..Pod Turcima 500 godina pa evo nas..
Odgovori
Lana Schwartz 09.09.2016. 22:08
Ne palite se...nema nista od ovoga.Niti ce ona ovo nuditi a ni Srbi nece prihvatiti.
Odgovori
Opel09.09.2016. 23:17
Kao prvo,vidim ovi sto palamude o kosovu a nikad nisu krocili na njega,99te jedno selo je imalo 12 000 srba a danas ih tamo ima 12,neki povratnici su ubijeni od strane albanaca,bukvalno oni nase ubijaju a mi nista ,,, kosovo je nekad bila SRB ,a sada samo ratom moze biti .nikako drugacije.70%nasih zbog cestih upada i otimacina od strane ALB traze da se sklone odatle, prosli mesec kad sam bio u Urosevcu i Prizrenu ,nisam mogao cuti S od srpskog jezika, dok su me bez razloga izbacili iz kola pripadnici specijalne jedinice kosovske policije,i malo ubedjivali s pitanjima o kosovu i pripadnost, niko nije kriv sto u vreme dusana silnog nije postojao popis stanovnista da se vidi ko je sve ziveo na kosovu,tako da ti albanci koji su tamo ziveli uvek ce da traze pravo na zemlju i da uci decu o tome da je kosovo Albanija,najbolje resenje je bilo djindjicevo ,podeliti kosovo ,al jbg ubise ga pripadnici Spec.J. Mi16 ,a pitanje srbstva i o tome da je MKD srbija ,ne mesajte babe i zabe, jugoslavija i srbija nisu isto. makedonija pripada malim delom SRB ,i malo vecim delom Bugarskoj i Grckoj ,Makedonci kao narod ne postoje, to ti je kao s Bosancima....
Odgovori
Trscanin19.09.2016. 05:03
Raspad Jugoslavije je započet na Kosovu. Tamo je i dokrajčen '99. Bio sam u vojsci '81 u Ondašnjoj Titovoj Mitrovici. Vec onda Srbi su malte ne zivjeli odvojeno. Iznad Mitrovice u selu Zvecan gdje smo i mi vojska isli kada smo imali izlaz. Užas. Imao sam prijatelje sa kojima sam svirao u mješovitom orkestru, vojnici/ civili, atmosfera je bila irealna, meni uvjerenom i nepopravljivom Jugoslovenu nezamisliva i paradoksalna. Žalio sam moje drugove Srbe. Sve dok oni to nisu učinili nama u Bosni isto. Oformili nekakvu RS, nasilno. Ubijanjem, protjerivanjem, silovanjem, pretnjama. Od '92 mrzim svakog Balkanca. SF/SN
Odgovori
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 9o
9 C
Beograd
 • Novi Sad
  9o
 • Niš
  8o
 • Subotica
  9o
 • Zrenjanin
  9o
 • Klek
  9o
 • Kula
  10o
 • Sombor
  9o
 • Vrbas
  9o
 • Vranje
  6o
 • Prokuplje
  8o
 • Leskovac
  8o
 • Arilje
  6o
 • Kraljevo
  9o
 • Apatin
  10o
 • Vlasotince
  8o
 • Pirot
  8o
 • Ingija
  9o
 • Loznica
  9o
 • Grocka
  9o
 • Kovin
  9o
 • Ruma
  9o
 • Kladovo
  13o
 • Novi Pazar
  3o
 • Jagodina
  9o
 • Ivanjica
  6o
 • Titel
  9o
 • Ub
  7o
 • Bor
  9o
 • Nikinci
  9o
 • Batajnica
  9o
 • Surdulica
  2o
 • Ralja
  9o
 • Zlatibor
  3o
 • Popinci
  9o
 • Kosjeric
  6o
(JEZIVE FOTOGRAFIJE) SVE SPALJENO DO TEMELJA! Pogledajte kako su požari UNIŠTILI KALIFORNIJU!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka