• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D. Kostić

11.05.2015

17:00

TUŽIO ŽENU ZA SILOVANJE! Moja Stana ne zna šta je dosta!

Vesti

TUŽIO ŽENU ZA SILOVANJE! Moja Stana ne zna šta je dosta!

Podeli vest

Moja Stana je bila nezajažljiva, ispunjavao sam sve njene fantazije, a kada više nisam ni hteo, ni mogao, ugrizla me je za muškost, priča S. N. iz Vlasotinca

Jednom me je terala na seks u kolima, dok su mi njeni pajtaši skidali sva četiri točka
S. N. iz Vlasotinca

Vlasotinčanin S. N. prvi je muškarac u Srbiji koji je tužio rođenu ženu zato što ga je terala na seks! Nesrećni čovek nije mogao da se odbrani od nasrtljive nevenčane supruge, a kada je odbio da udovoljava njenim seksualnim zahtevima, ona mu je umalo odgrizla muškost.

Zbog toga je na kraju rešio da je tuži, ali je od bruke i sramote povukao tužbu i pobegao glavom bez obzira od svoje nezajažljive "lepše" ili bolje reći "jače" polovine.

Seks i ucene

Dok nam priča svoju neverovatnu ispovest u jednom vlasotinačkom kafiću, S. N. nam napominje da je tek kasnije čuo kako je njegova Stana i pre, a bogami i za vreme romanse s njim, "unesrećila" još nekoliko muškaraca.

Stana otišla u Italiju

Kako saznajemo, junakinja naše priče, Stana iz Lebana, ili kako su joj tepali Caca-Cacika, posle nesrećne ljubavi sa S. N. odselila se u Italiju. Doduše, tamo ne živi sa nekim Italijanom, već sa svojim zemljakom iz Lebana. S. N. nam kaže da ne sme ni da zamisli kroz kakve patnje sad prolazi taj mučenik.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, nisam mogao ni da sanjam šta će me snaći, iako sam znao da moja Stana nije anđeo, jer sam je i sam preoteo od jednog zemljaka iz Pirota. Ona je bila lepa, zgodna, veoma seksepilna, došla je u Vlasotince iz Lebana po završetku Više ekonomske škole. Bio sam toliko zanesen njome da nisam ni razmišljao zašto je se onaj Piroćanac, inače uticajna ličnost u gradu, tako lako odrekao. Živeli smo kao muž i žena, u vanbračnoj zajednici, rešio sam da je ženim, ali džaba... - počinje svoju ispovest S. N.

Njegove muke su počele već posle nekoliko meseci kada je shvatio da ne može da prati Stanin tempo.

- U početku sam bio na sedmom nebu, radili smo "one stvari" non-stop, što meni kao muškarcu nije smetalo, naprotiv. Ali, onda su počele na videlo da izlaze njene seksualne fantazije. Terala me je na seks u kolima, na njivi, nasred ulice... Kad god i gde god bi joj palo na pamet, ja sam morao da budem na visini zadatka. Prvo mi je bilo malo naporno, a onda se pretvorilo u noćnu moru. Jednom, dok smo imali seks u mojim kolima, pozvala je svoje drugare da mi skinu sva četiri točka, ostao mi je auto samo na klocnama. Posle me je ucenjivala da će oni svima da ispričaju šta su videli ako ne odbijem da izvršavam njene naredbe. Tako sam jednom posle seksa u njivi morao da idem da joj berem svež paradajz jer joj se prohtelo da jede. Čim sam ubrao prvi paradajz, napadoše me neki ljudi, valjda vlasnici njive, ko će ga znati - prepričava do detalja svoju golgotu S. N.

Public

Kada sam rešio da prekinem s njom, tražila mi je seks za rastanak. A onda me je iz sve snage ugrizla za muškost

Vrhunac ove ljubavne drame bio je kada su S. N. i Stana rešili da raskinu i našli druge partnere.

- Ona se spanđala sa nekim Leskovčaninom, a ja sam pronašao jednu divnu devojku, suštu suprotnost Stani. Međutim, Stanče ti vrlo brzo izgustira ovog njenog i dođe opet kod mene. Kaže mi: "Neću te više maltretirati, ajmo samo jedan seks za rastanak." Čim sam se skinuo, a ona se zalete i ugrize me za muškost iz sve snage, skoro mi ga otkinula. Bilo je grozno, urlao sam od bolova i istovremeno joj psovao sve živo. A ona mi je mrtva 'ladna rekla da su isto tako prošli i onaj Piroćanac od kog sam je preoteo i onaj Leskovčanin s kojim je u međuvremenu bila - objašnjava nam S. N.

Pukla bruka

Ova neverovatna priča dobila bi epilog na sudu da je S. N. imao malo više hrabrosti.

- Posle onog ugriza čvrsto sam rešio da je tužim i otišao u sud. Napisao sam sve kako je bilo i presavio tabak, želeo sam jednom zasvagda da završim sa Stanom. Međutim, od silne sramote odustao sam od svega i rešio da ubuduće bežim od nje glavom bez obzira čim je ugledam. Srećom, Stana više ne živi u Vlasotincu, pa je mojim mukama došao kraj. Ostao mi je samo jedan veliki ožiljak tamo dole, da me večno podseća na nju - završava svoju epopeju S. N., nudeći nam da se i sami uverimo šta mu je Stana ostavila u amanet.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 8 godina

Ja mastam da imam ženu kao Stana....daj ti meni njen fb, ili ime, ili sta...nek poginem sa takvom , ispalti se...

Goxi

pre 8 godina

Eh kamo lepe srece da je ova moja poput Stane !! Blagosivljao bih je svaki dan !!! E moj kukavce, sramoto muska !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set