• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2015

13:14

NIŠ NA NOGAMA: Sve "gori" zbog konkursa za osam lekara

Vesti

NIŠ NA NOGAMA: Sve "gori" zbog konkursa za osam lekara

Podeli vest

Onog trenutka kada je raspisan konkurs za osam lekara, istog trenutka krenula je kanonada poziva, poruka, mejlova, apela, napisao je direktor Kliničkog centra (KC) u Nišu Zoran Radovanović na zvaničkom sajtu te ustanove

 

 

On je istakao da niko neće biti primljen zbog para i urgencija, već isključivo zbog znanja i stručnosti.

- Poštovane kolege, prijatelji, poznanici, političari, drugovi, saradnici, molim vas da prestanete da me pozivate, šaljete poruke - apeluje direktor, uz napomenu da zna da će ga "mrzeti sve kolege kojima deca ne budu primljena, da će se svi pozivati "na one gore".

On u tekstu obećava u ime Komisije za izbor da niko neće biti primljen zbog para, politike ili bilo čega nezakonitog, već da će odlučujući kriterijumi biti znanje, veština, prosek studiranja.

Po odobrenju Ministarstva zdravlja niški KC je dobio mogućnost da primi osam doktora.

Radovanović napominje da nije moguće kroz jedan konkurs rešiti sve probleme u zapošljavanju koji se vuku prethodnih desetaktak godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 8 godina

Bravo Radovanovicu, imas punu podrsku! Kako kaze "nas" narod: Samo posteno, ako ne moze drugacije, i to je bez razocarenja, onih koji ostanu bez - posla!!!

Marija

pre 8 godina

Da su ti kriterijumi važili za Radovanovića, on bi još bio na birou. Neka ne pljuje na sps kada smo ga primili iz spo-a i sve mu dali.

pera lozac

pre 8 godina

Pa jedanput mora da se ,, presece,, ako je kao sto on izjavljuje bravo...mada mozda I ovo jos jedan od folova u nizu ...ali ako je sve kao sto kaze presek jednom za uvek I bravo za njega!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set