• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2015

08:35

VOZITE OPREZNO U 95 saobraćajnih udesa povređeno 58 osoba

Vesti

VOZITE OPREZNO U 95 saobraćajnih udesa povređeno 58 osoba

Podeli vest

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 90 saobraćajnih udesa, u kojima je povređeno 58 osoba

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 52 saobraćajnih udesa, u kojima je povređeno 25 osoba, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Zbog povremenih pljuskova, pored mestimično mokrih kolovoza, postoji velika opasnost od odrona, pa danas treba voziti sporije i opreznije na putevima duž stenskih useka i klisura.

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMS S), u dane vikenda se broj vozila i intezitet saobraćaja osetno pojačava, pa se i ovog vikenda očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, s obzirom da smo na samom početku letnje turističke sezone kada se po pravilu više putuje nego uobičajeno.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Prema informacijama Javnog preduzeće "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Tokom 19. 06, 22.06. i 23.06.2015. u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, u okviru redovnog održavanja izvodiće se radovi na državnom putu I A reda, obilaznica oko Beograda, deonica od Novih Banovaca do Ostružničke petlje, u oba smera auto-puta.Radovi će se odvijati u pokretu i trajaće do 23. 06. 2015.

U subotu 20. 06. 2015. u vremenskom intervalu od 05:00 do 13:00 časova obavljaće se radovi na interventnom održavanju opreme (sistema osvetljenja i sistema video-nadzora) u tunelu „Stara Straževica“ (Rakovica), usled kojih će doći do obustave saobraćaja.

Tokom radova u tunelu "Stara Straževica", u navedenom periodu će doći do potpune obustave saobraćaja u obe saobraćajne trake puta koji prolazi kroz tunel, Kružni put R-251, i to od raskrsnice Kružni put - ulica Patrijarha Dimitrija do raskrsnice Kružni put - "13. oktobar" u Rakovici.

Završeni su radovi na sanaciji kolektora, a saobraćaj u potpunosti normalizovan na delu autoputa kod Dušanovca u smeru ka Nišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set