• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.07.2015

13:45

MIRKOVIĆ: Do iduće Gitarijade - srednja muzička škola u Zaječaru!

Vesti

MIRKOVIĆ: Do iduće Gitarijade - srednja muzička škola u Zaječaru!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković izjavio je danas da bi taj grad, do jubilarne, 50-te Gitarijade iduće godine, trebalo da dobije i srednju muzičku školu




On je pozvao Vladu Srbije i Ministarstvo prosvete da što pre donesu odluku o otvaranju te škole, prenela je Moja TV.

- Pozivam Vladu Srbije i Ministarstvo prosvete da što pre donesu odluku o otvaranju srednje muzičke škole u Zaječaru. Ovogodišnja Gitarijada je pokazala da mi kao grad umemo da brinemo o mladim talentima, ali i da radimo na njihovoj promociji - rekao je Mirković.

Zaječar kao prestonica roka u ovom delu Evrope definitivno zaslužuje srednju muzičku školu, naglasio je on, dodajući da očekuje da će vlada i Ministarstvo doneti pozitivnu odluku.

- Očekujemo da ćemo na sledećoj 50. Gitarijadi moći da se predstavimo kao grad koji ima i školu za srednje muzičko obazovanje - rekao je predsednik Skupštine grada Zaječara.

Mirković je ocenio da je ovogodišnja Gitarijada oborila sve rekorde u posećenosti od kada postoji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marjanovic

pre 8 godina

ZAJECAR I JESTE PRESTONICA PRAVOG ROKENROLA , KADA PITATE LJUDE SA STRANE PO CEMU NAJVISE ZNAJU ZA ZAJECAR SVAKO OD NJIH CE VAM RECI ZA GITARIJADU,TAKO DA SE SLAZEM U POTPUNOSTI SA IZJAVOM PREDSEDNIKA SKUPSTINE DA BI BILO VRLO LEPO DA SE OTVORI SREDNJA MUZICKA SKOLA ZA NASU DECU A I TALENTE SA STRANE IZ OKOLINE KOJI SE BAVE MUZIKOM.

Ana

pre 8 godina

Još jednom sam kao i uvek oduševljenja razmišljanjem i izlaganjem gospodina Mirkovića .On uvek ima dobru ideju i nešto što gradu Zaječaru stvarno znači.

M a r i j a

pre 8 godina

Ideja je skroz na mestu. U našem gradu se održava najeveća rok manifestacija, i trebalo bi definitivno da se otvori škola za mlade talente.

gaga

pre 8 godina

Naš grad ima jako talentovanu decu .Puno je tih primera .Ovo što Mirković govori jš jedan je znak i interesovanje za budućnost i muzičko obrazovanje naše dece.Hvala mu na ovakvim idejama koje će nadam se podržati Vlada i ministarstvo.

Mirjana

pre 8 godina

Imamo mnogo talentovane omladine ovde u Zaječaru, i mislim da bi ministarstvo trebalo lepo da razmotri ovaj predlog.

Janja

pre 8 godina

Mislim da ministarstvo stvarno treba da razmotri ovakav predlog. Gitarijada je iz godine u godinu sve bolja i bolja , imamo dosta dece koji bi da se bave muzikom i koji imaju talenta a prave skole za to nema . Nadam se da ce se usvojiti ovakav predlog.

Janja

pre 8 godina

Veoma me je obradovala ova vest .Sve pohvale gospodinu Mirkoviću na ovako izuzetnoj zamisli.

sara

pre 8 godina

Iskreno se nadam da ce se Ministarstvo zaloziti za predlog gospodina Mirkovica

duka

pre 8 godina

Sve pohvale za gospodina Mirkovica koji se nesebicno zalaze za dobrobit ovog grada.Predlog je odlican

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set