• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

03.08.2015

21:31

NEVREME NOSILO KROVOVE Urganski vetar i grad ojadili domaćine u Novom Pazaru

Vesti

NEVREME NOSILO KROVOVE Urganski vetar i grad ojadili domaćine u Novom Pazaru

Podeli vest

Jako nevreme praćeno olujnim vetrom i gradom uništilo je na desetine njiva i plastenika u dvadesetak sela u Novom Pazaru. Grad i kiša padali su oko pola sata

Redakciji Informera javili su meštani sela Deževa koji kažu da je oluja odnela nekoliko krovova koji su smrskali jedan automobil.

- Vetar je nosio sve pred sobom a u jednom trenutku počeli su da lete krovovi od restorana i prodavnice. Moj automobil je stradao ali srećom niko nije povređen, kaže za Informer Slobodan Bugarić iz Deževe.

Informer

Osamdesetogodišnjak Mile Janić iz Vranovine kaže da me pamti veće nevreme i ističe da je ostao bez svih plastenika.

-Bilo je strašno, sve što smo imali je uništeno. Trajalo je oko pola sata. Mučili smo se, sejali, kopali,  đubrili i sve uzalud. Da zlo bude veće, uništen nam je i makadamski put. Ukoliko nam neko ne pomogne, ostaćemo bez ikakve veze sa svetom, jada je Mile.

Jaka kiša padala je i u centru Novog Pazara a vetar j enosio suncobrane na Gradskom šetalištu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set