• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.08.2015

13:13

GURMANI, SPREMITE SE! Roštiljada u Leskovcu očekuje 600.000 posetilaca

Vesti

GURMANI, SPREMITE SE! Roštiljada u Leskovcu očekuje 600.000 posetilaca

Podeli vest

Jubilarna, 25. po redu, roštiljijada u Leskovcu biće održana od 31. avgusta do 5. septembra, a organizator te turstičke mnifestacije je danas objavio da očekuje rekordnu posetu od preko 600.000 domaćih i stranih posetilaca

Portparol Turističke orgnizacije Leskovca Tina Stojanović rekla je na konferenciji za novinare da ove godine "vlada veliko interesovanje ljubitelja dobrog roštilja" za dolazak na jubilarnu leskovačku roštiljijadu.

- Veliko je interesovanje posetilaca iz Srbije i zemalja iz okruženja. Najaktivnije su turističke agencije iz Bugarske, a prvi put nam stižu gosti iz Australije, iz Srpskog udruženja žena - kazala je ona.

Organizator leskovačke roštiljijade, Turistička organizicija Leskovca, najavila je da će tu manifestaciju pratiti takmičenja ugostiteljskih radnika i učenika u spravljanju najboljih specijaliteta sa roštilja i takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice na svetu, kao i izložbe i naučni skupovi.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, ljubitelji roštilja imaće priliku da se zabavljaju uz trubače i na koncertima grupa "Van Gog" i "Legende", pevača narodne muzike Miroslava Ilića i zvezda Granda.

Ove godine je, za razliku od prošle, Minsitartsvo trgovine Srbije za Roštiljijadu izdvojilo četiri miliona dinara, a grad Leskovac i komunalna preduzeća daće logističku podršku.

Cena zakupa prostora ista je kao prethodnih šest godina, pa će kvadrat koštati 6.199 dinara u prvoj i 4.651 dinara u drugoj zoni. Licitacije prostora biće održane 13. i 20. avgusta u sedištu Grada.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set