• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2015

13:38

GURMANI, SPREMITE SE! Počinje roštiljijada u Leskovcu

Vesti

GURMANI, SPREMITE SE! Počinje roštiljijada u Leskovcu

Podeli vest

Privredno-turistička manifestacija "Roštiljijada" biće održana od 31. avgusta do 6. septembra u Leskovcu a očekuje se da će tu manifestaciju ove godine posetiti više od 700.000 gostiju, najavili su dans organizatori.

Na konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije, organizatori te manifestacije su nagalsili da će majstori roštilja imati priliku da se predstave na oko 15.000 kvadratnih metara u centru grada, na 32 štanda i da učestvuju u takmičenjima u pripremanju specijaliteta sa roštilja.

Nakon ceremonije otvaranja i svečanog defilea, gosti će moći da uživaju u koncertu grupe Piloti u ponedeljak 31. avgusta, u utorak će nastupiti Pinkove zvezde, u sredu Van Gog, u četvrtak Miroslav Ilić, u petak grupa Legende, a u subotu nove zvezde Granda, rekla je predstavnica Turističke organizacije Leskovca, Tina Stojanović.

Prema njenim rečima majstori roštilja imaće priliku da se takmiče 3. septembra, a učenici ugostiteljskih škola dan kasnije.

Takođe, biće organizovano takmičenje u pravljenju velike pljeskavice i očekuje se da prošlogodišnji rekord od 56 kilograma bude nadmašen.

Na manifestaciji će se, pored domaćih, predstaviti i majstori roštilja iz Čačka, Knjaževca i Gornjeg Milanovca, kazala je Stojanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set