• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

29.09.2015

14:27

TRAUMA Pretučena devojčica iz Kruševca još uvek ne ide u školu

Vesti

TRAUMA Pretučena devojčica iz Kruševca još uvek ne ide u školu

Podeli vest

Ni posle gotovo mesec dana, od kako se pojavio snimak tuče učenica kruševačke Hemijsko-tehnološke škole, koji je šokirao je javnost, nema odgovora zašto pretučena učenica još ne ide u školu

Na snimku se jasno videla brutalnost tinejdžerki i čule njihove neprestane preteće psovke, ali one nisu kažnjene. Idu u školu i pod nadzorom su pedagoga i školskih vaspitača.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U KRUŠEVCU! Brutalno pretukle drugaricu!

Slučaj koji se desio 3. septembra u blizini Hemijsko tehnološle škole dobiće epilog na sudu. U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu  potvrđeno nam je da je slučaj u  pripremnom postupku i da se očekuju nalazi istrage i mišljenja nadležnih organa.

Podsećamo, u toj tuči je nastradala petnaestogodišnjakinja, koja je zbog teških telesnih povreda nekoliko dana provela u bolnici i još uvek ne ide u školu. 

BATINAŠICE SU ĆERKE BUDŽOVANA, i neće odgovarati zbog brutalne tuče?!

U tuči su učestvovale četiri devojčice, od kojih su tri pesnicama i nogama tukle jednu. Tuča se odigrala kod kafića u blizini škole. Prosvetni radnici su porazgovarali s roditeljima učenica i uzeli pisane izjave. 

Direktor škole Miroljub Petrović, kao ni psiholog i pedagog nisu želeli da daju izjave o ovom incidentu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ImePrezime

pre 8 godina

Više od mesec dana od nanošenja "teških telesnih povreda", a one i dalje slobodno šetaju i podsmevaju se žrtvi??? Stvarno mnogo bahati i silni njihovi roditelj! Objavite inicijale ali sa FUNKCIJAMA tih bahatih roditelja koji su tako vaspitali svoju decu!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set