• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2015

08:27

PERVERZNE IGRE U SRPSKIM ŠKOLAMA! Đaci razmenjivali slike gole drugarice iz razreda!

Vesti

PERVERZNE IGRE U SRPSKIM ŠKOLAMA! Đaci razmenjivali slike gole drugarice iz razreda!

Podeli vest

Policiji u Batočini prijavljeno je da je nekoliko đaka tamošnje osnovne škole mobilnim telefonom razmenjivalo slike na kojima je gola njihova drugarica!

Običnu sliku je poslala drugu, a on je foto-montažom na njen lik "nakačio" nečije razgolićeno telo
Izvor iz policije

Sumnja se da je u pitanju foto-montaža, a ceo slučaj je sad prosleđen Višem tužilaštvu u Kragujevcu, koje treba da kvalifikuje delo i sasluša dečaka za koga se sumnja da je uradio foto-montažu.

On, međutim, trenutno živi u Francuskoj.

- Devojčica se nije slikala gola. Sliku svog profila sa društvene mreže je poslala drugu, a taj dečak je uz pomoć programa za foto-montažu na njen lik "nakačio" nečije razgolićeno telo - objašnjavaju u policiji.

Osramoćena devojčica, čiji identitet nije objavljen, vrlo dobar je đak i živi u hraniteljskoj porodici. Sve se, navodno, dogodilo letos, kad je dečak koji živi u Francuskoj posetio rodni kraj.

- Razredna je u četvrtak saznala za te fotografije i odmah su obavešteni policija i Centar za socijalni rad. Devojčica je ispričala da je tom drugu poslala sliku, ali da se nije slikala razgolićena i da je reč o foto-montaži. Psiholog će joj pomoći da prevaziđe ovaj šok, a na upravi škole je da obavi razgovor sa učenicima koji su razmenjivali te slike i povredili drugaricu - navodi naš izvor iz policije. 

PAO NARKO-DILER S NANOGICOM Policija mu u kući zatekla golu devojčicu!

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE U KRUŠEVCU! 95% dece bilo izloženo vršnjačkom nasilju!

KOCKAJU SE U DEVOJČICE Glavna nagrada je maloletna devica!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Šta rade PSIHOLOZI po školama..? Imaju li samoinicijative, plan rada i aktivnosti...? Rade li uopšte sa decom po programu ministarstva..? Zašto imaju kancelarije po školama..? Kome su odgovorni za rad....? Ko ostvaruje upravni nadzor nad njima..? Kome podnose Izveštaj ...?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set