• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.10.2015

18:21

DRAMA NA TARI: Devojka iz Beograda se izgubila u bespuću!

Vesti

DRAMA NA TARI: Devojka iz Beograda se izgubila u bespuću!

Podeli vest

Skoro četiri sata u noći između nedelje i ponedeljka trajala je dramatična potraga za Tijanom R. (23) iz Beograda koja se po mrklom mraku izgubila u bespuću Tare. Na nepristupačnom terenu koji vrvi od divljih zveri

Beograđanka se u nedelju prvi put obrela na Tari i sa dvojicom prijatelja, u želji da što bolje upozna planinu, vozikala se njenim obroncima. Nešto ispred 19 sati, u vreme dok su planinu već okovali tmina i gusta magla, društvo je stiglo na Kozji rit, atraktivan ali ćudljiv predeo sa koga puca pogled na kanjon Drine. 

Taijana je sa tankim džemperom na sebi izašla iz vozila, navodno da vidi da li se dalje može šumskim putem i -nije se vratila.

- Prijatelji su je neko vreme dozivali, ali kako odziva nije bilo, alarmirali su nestanak. Ubrzo je na Kozji rit upućena ekipa policajaca, vatrogasaca i rendžera Nacionalnog parka Tara. Jedni su krenuli terenskim vozilima, drugi pešice kroz bespuće planine, tamo gde je ljudska noga malo puta kročila. A na sve to padala je kiša, temperatura je bila tek koji stepen iznad nule - ispričao je sagovornik upućen u potragu. 
 

Među tragačima je zavladala panika, već se ušlo u noć, a do jutra je bilo daleko. Gustom četinarskom šumom na tom potezu gospodare čopori divljih svinja, a Tara je poznata kao stecište vukova i medveda. Češljao se divlji predeo od pentaestak hektara. 

Spasiocima, priznaje jedan od njih nije bilo svejedno dok su tumarali šumom. Pukom srećom, oko 23 sata vozilo sa rendžerima nabasalo je na drvo ispod koga je čučala devojka, vidno uplašena i promrzla. 
 

- Zaplakala je tek kad je sela u kola i krenula ka Bajinoj Bašti. Prevezli smo je do Doma zdravlja, a posle lekarskog pregleda sa prijateljima se zaputila za Beograd - sipričao jedan od spasilaca


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set