• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rts.rs

28.11.2015

16:15

(VIDEO) HAOS U PRIŠTINI! Protest se oteo kontroli, Albin Kurti uhapšen i vezan!

Vesti

(VIDEO) HAOS U PRIŠTINI! Protest se oteo kontroli, Albin Kurti uhapšen i vezan!

Podeli vest

Lider pokreta "Samoopredeljenje" Albin Kurti uhapšen je u Priština nakon protesta koji su organizovale tri kosovske opozicione parlamentarne stranke

Nakon što se na skupu u centru Prištine govorio Kurti, oko njega se okupila veća grupa aktivista Samoopredeljenja i opratila ga do sedišta stranke.

 


To mesto su odmah zatim opkolili jake snage kosovske specijalne policije.
 
printscreen

Kurti se pojavio na protestu u pratnji telohranitelja i simpatizera, iako je za njim izdat nalog za hapšenje, a policija ranije najavila da će ga, ako se ukaže prilika, uhapsiti.

Pripadnici Samoopredejanja su megofonom upozorili policiju da ni ne pokušava da uhapsi Kurtija, jer će se, kako su poručili, u suprotnom morati suočiti sa njima.

Inače, hiljade pristalica opozicije demonstriralo je u centru Prištine, tražeći odbacivanje sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Не заносите се превише...сјаши "Курти" - да узјаши " Мурти"....што би, преведено на чист српски језик значило: "Сјаши Курта да узјаши Мурта"..! Ето то Вам је данас чиста албанска политика...коју воде... А "Жута кућа" ? А Еулексова истрага поводом ратних злочина..? Паљевине кућа и аутомобила..? Графити мржње..? Напади на Србе..? Злодела сваке врсте над српским споменицима гробљима и сакралним објектима... без иједног јединогпроцесуирања... Али зато суђење Оливеру Ивановићу - у недоглед! До краја живота... Оливера Ивановића или судија..? Не знам тачно.... Све то лепо "под тепих", пошто је Бундестаг замислите - дао "зелено светло" за отварања некаквих поглавља...Ух, што сам - срећан...због тога...! Замислите у Бундестагу имају "разумевања" за наш допринос конструктивном дијалогу са Приштином и потпуној имплементацији Споразума...!?

UFOLOG

pre 8 godina

Sve mi miriše da će mo za ovo da budemo krivi mi Srbi. Moguće je da se ovaj protest obije nama o glavu i da se ponovi sedamnesti mart. Njima je trn u oku ZSO pa postoi mogućnost da nam opet pale svetinje uništavaju imovinu na KiM i terorišu naš narod.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set