• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs/informer.rs

30.11.2015

10:39

DŽIHADISTI NA VEKOVNOJ SRPSKOJ ZEMLJI! Na Kosovo stiglo 120 bivših ratnika Islamske države!

Vesti

DŽIHADISTI NA VEKOVNOJ SRPSKOJ ZEMLJI! Na Kosovo stiglo 120 bivših ratnika Islamske države!

Podeli vest

Portparol kosovske policije Baki Keljani izjavio je da se na Kosovu trenutno nalazi oko 120 osoba, povratnika iz takozvane Islamske države

Radi se o osobama koje su od 2011. godine učestvovale u borbama u Siriji i Iraku na strani ID, prenosi prištinski list Zeri.

Izvori lista kažu da institucije, uključujući kosovsku policiju, kosovsku obaveštajnu agenciju i druge relevantne mehanizme, detaljno prate aktivnosti osoba sa Kosova, koje su u različitim periodima bili u Siriji i Iraku, a koje su se vratile na Kosovo.

Na Kosovu su mere bezbednosti podignute na viši nivo posle nedavnih terorističkih napada u Parizu, gde je oko 130 ljudi ubijeno.

Pre napada u Francuskoj makedonski predsednik Đorđe Ivanov, saopštio je da se u Makedoniju vratilo 70 pripadnika ID-a.

HRVATI U PANICI: Islamisti su nam objavili rat! Oni iz Sandžaka su najgori!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Да сте ми живи и здрави, још пре НАТО бомбардовања 1999. било их је на Космету барем - неколико стотина, Арапа, који су ратовали за терористичку УЋК ( ко није био тамо - не зна..!) ИСИС и УЋК су идентична творевима ЦИА-е по истој "модли", Браћа (по истој матери) рођена, само што је УЋК - нешто старији брат... То што долазе опет, значи једно да се на Косову приближава дан..."Д"... где и кад...чуће се...!

Erdogan

pre 8 godina

Secam se dobro kad si zabio rep i pobegao juna 99 godine, cak si misleo da si pobedio i NATO pakt, a nisi bio hrabar da saberes kosti tvojih drugara pa cak i oni Putinovci koji su ratovali na Kosovo ostavili koske. Ja uvek tu cekam a i gledam preko nisana.

Vlada

pre 8 godina

Da NATO nije ratovao sa nama vas bi muvopicom oterali za Anadoliju odakle ste i dosli. UCK kao neki vojnici, gomila ispranih mozgova. I Natovci su bili negativno iznenadjeni kad su videli koliko srpske vojske je ostalo netaknuto na KiM. A povlacenje je bilo jer su natovci poceli da ubijaju sve vise civila.

luka petrovic

pre 8 godina

Nas komandos Pouca koji Krim vratio u zagrljaj majke Rusije ima da resi taj problem.Cim nadje vremena letece ovi sa slike u nebo a posle zna se!Kosovo ima da bude opet srbsko a Ivana Zigon sedi na tenku na celu kolone a mi ulazimo u Pristinu uz zvuke trubaca.

SasaV

pre 8 godina

Blago onom ko rano poludi pa mu zivot u veselju prodje,kaze nas narod.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set