• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2015

14:54

GENERAL STIGAO KUĆI! Vladimir Lazarević sleteo u Niš!

Vesti

GENERAL STIGAO KUĆI! Vladimir Lazarević sleteo u Niš!

Podeli vest

Avion sa generalom Vladimirom Lazarevićem, u kojem su se pored njega nalazili i ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić i ministar pravde Nikola Selaković, sleteo je oko 13.30 časova na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu

Generala Vladimira Lazarevića koji je 10 godina proveo u zatvoru u Hagu,  na niškom aerodromu sačekaće predstavnici udruženja veterana ratova u bivšoj Jugoslaviji.

Na niški aerodrom je došao i bivši premijer Srbije i podpredsednik vlade Jugoslavije Nikola Šainović.da se pozdravi sa generalom Lazarevićem.

 

ODSLUŽIO! General Lazarević stiže iz Haga!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Dobro došao kući Generale..".Morituri te Salutant"...a pamtiće skotovi i "Košare" i "Gorožup" i debakl na Paštriku -kada si razbuco SAD-e strategiju ubacivanja 4000 Mudžahedina i Šiptara u dolinu Drima... Uh što dobiše po "tamburi" sve je zvonilo...Generale nisi se obrukao.. (!) dostojan si največih : Živojina Mišića i Stepe Stepanovića, pokazao si NATO skotovima da jedan NAŠ GENERAL vredi više od njihovog General- Motorsa i General- Elektrica - zajedno...! Odmori Generale, i ne brini - pamtiće Te NEPRIJATELJI - više nego sopstveni narod... Al šta ćeš, to je tužna sudbina , PRAVOG SRBINA -VOJNIKA...!

bole

pre 8 godina

ziv nam bio generale i dobro nam dosao kuci legendo!\n

goja

pre 8 godina

JUNAK a izgubio rat plus aps za nepostovanje zenevske konvencije!ne razumem ali akademik nam ostavi amanet Laz ponovljenja 1000 puta postaje istina.

SasaV

pre 8 godina

Zelim svako dobro generalu Lazarevicu,casnom i hrabrom oficiru nepravedno osudjenom od strane haskog lobija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set