• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2015

06:43

DANAS TMURNO I I SA MAGLOM, temperatura do 12 stepeni

Vesti

DANAS TMURNO I I SA MAGLOM, temperatura do 12 stepeni

Podeli vest

U Srbiji se danas ujutro i pre podne očekuje u većini krajeva oblačno i tmurno vreme, mestimicno sa maglom, a sredinom dana sa periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod



Jutarnja temperatura će se kretati od od -2 do 4 stepena, najviša dnevna od sedam do 12 stepeni, a u mestima sa dužim zadržavanjem magle oko dva stepena.

Na planinama i u Timockoj Krajini očekuje se pretežno sunčano, vetar će uglavnom biti slab severni, severozapadni, a u Timočkoj Krajini povremeno umeren.

Što se tiče vremena u prestonici Srbije, danas će ujutro i pre podne biti oblacno i tmurno, u pojedinim delovima grada sa maglom.

Sredinom dana se očekuju periodi sunčanog vremena. Duvaće uglavnom slab vetar, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko devet stepeni.

U narednih sedam dana, do 14. decembra, tokom očekuju se magla ili niska oblačnost tokom jutra i mestimično tokom prepodneva.

Sredinom dana i po podne biće perioda sunčanog vremena, samo se u četvrtak očekuje umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom.

Temperatura će biti oko ili malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set