• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.12.2015

10:34

BIZARNO! SAOBRAĆAJNE ZNAKOVE POSTAVILI PRENISKO, građani Gornjeg Milanovca razbijaju glave!

Vesti

BIZARNO! SAOBRAĆAJNE ZNAKOVE POSTAVILI PRENISKO, građani Gornjeg Milanovca razbijaju glave!

Podeli vest

U blizini centra Gornjeg Milanovca postavljeni su saobraćajni znakovi na nepropisnoj visini, pa se često dešava da gradjani traže i pomoć lekara zbog udaraca glavom u ta obaveštenja


Najdrastičniji primer je znak obaveštenja za školu, koji se nalazi na sredini trotoara na visini od 160 centimetara kod Osnovne škole "Kralj Aleksandar I" i pored brojih prodavnica, a na stotinak metara od bolnice.

Mašinski inženjer Momčilo Damljanović podneo je brojne žalbe i prigovore opštinskim vlastima, ali niko ništa nije preduzeo zbog čega se danas obratio novinarima.

- Moja supruga Zorica razbila je glavu o ovaj znak a jedan deo lima, gde narod najčešće udara glavom, iskrivljen je, što sam slikao i pisao žalbe da se ovo reši, ali mi niko ne odgovara niti se nešto menja - rekao je Damljanović.

Kako je naveo, u aprilu je sve žalbe predao direktoru Javnog preduzeća za izgradnju, u čijoj je to nadležnosti, ali ništa nije uradjeno.

HIT U MILANOVCU! Smeta mu ime reke Smrduša!​

MOBING U G. MILANOVCU?! Grupa lekara i sestri tužili direktorku Doma zdravlja

Damljanović je kazao da je razmišljao da odseče stub tog znaka, ali da to nije uradio, jer ne želi da bude prijavljen i da ide po sudovima.

Dodao je da zaposleni u prodavnicama kažu da ne prodje nijedan dan, a da neko ne udari glavom.

Direktor Javnog preduzeća Božidar Vučetić za agenciju Beta je rekao da postoje žalbe i da je dao nalog trehničkoj službi da sve saobraćajne znakove postavi na odgovarajuću visinu.

- Ne mogu da verujem da to moji radnici nisu uradili i to je bruka, a lično ću preduzeti sve mere da se gradjanima omogući bezbedno kretanje - kazao je Vučetić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Prenisko su postavljeni zbog edukacije građana. Zar nismo imali prilike da se saobraćajna signalizacije ne poštuje, a gle sada čuda kako svi vide znake i kako ih poštuju da prosto zaziru od njih. Ko ne obrati pažnju dobije "vaspitnu" od samog znaka i sad svi znaju gde se nalaze.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set