• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

16.12.2015

19:12

PESNIČENJE U TOALETU ŠKOLE: Napadnute dve učenice u Novom Sadu

Vesti

PESNIČENJE U TOALETU ŠKOLE: Napadnute dve učenice u Novom Sadu

Podeli vest

U Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Novom Sadu dve učenice te škole brutalno su napadnute su u toaletu od strane vršnjakinja iz druge škole...

Kako saznajemo, devojčice su se međusobno "razračunavale" pesnicama...

Da je do incidenta došlo, za Informer je potvrdio član Gradskog veća zadužen za obrazovanje u Novom Sadu Vladimir Jelić.

BIZARNA TUČA U PARKU ČAIR U NIŠU! Počupale se tri vlasnice pasa, jedna završila u bolnici!

- Zahvaljujući sistemu registracije učenika na ulazu u školsko dvorište uz pomoć Identikfikacionih kartica i postavljenim kamerama visoke rezolucije, identifikovani su i pronađeni vinovnici ove tuče, koji će biti kažnjeni. Bez obzira na to, ne možemo biti zadovoljni, jer je povređeno dvoje dece, a to se moralo sprečiti - kaže Jelić.

Jelić dodaje da će zbog toga  grad uvesti dodatnu meru, za sve škole koje to žele, a ona podrazumeva i fizičku barijeru ulaska u školska dvorišta prema svima koji nemaju ID kartice. U školsko dvorište će moći da uđu samo učenici matične škole. 

 - Na ovaj način će se sasvim sigurno smanjiti broj slučajeva vršnjačkog nasilja. Prva škola koja će dobiti ovaj sistem početkom sledeće godine je upravo OŠ "Žarko Zrenjanin", a na njihovim iskustvima će se pokazati da li je sistem efikasan ili nije - kaže Jelić.

TRAUMATIČNA ISPOVEST MAJKE IZ PANČEVA: Ćerka mi je seksualno zlostavljana u školi, svi se prave ludi!

Inače, OŠ "Žarko Zrenjanin" je bila prva škola u Novom Sadu u kojoj su početkom ove školske godine uvedene ID kartice za učenike, kako bi se smanjilo nasilje u školama. 

Direktor škole u kojoj se dogodio incident Žarko Mušicki danas je bio zauzet, a od sekretara smo dobili samo infomaciju da jedino direktor može da priča za medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set