• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.12.2015

21:57

POD SUMNJOM ZA TERORIZAM: Elma Đusinac opet privedena pa puštena!

Vesti

POD SUMNJOM ZA TERORIZAM: Elma Đusinac opet privedena pa puštena!

Podeli vest

Elma Đušinac (21), koja je prošlog meseca u BiH uhapšena zbog sumnje da je povezana sa terorizmom, privedena je na administrativnom prelazu Brnjak, na putu Novi Pazar - Zubin Potok. Nakon saslušanja, Elma je puštena na slobodu

- Ispitivali su me o nekim ljudima koje ne poznajem i koje nikada nisam videla. Postavljali su mi pitanja o terorizmu, o nekakvim događajima za koje sam prvi put od njih čula, rekla je Elma za Informer.

Ona je privedena u utorak u 14 sati a nakon saslušanja puštena je na slobodu. Sa njom u trenutku privođenja bili su njen otac i stric koji su je sve vreme čekali na administrativnom prelazu.

- Ne znam još koliko puta treba da kažem da nemam veze sa terorizmom i da nikakav napad nisam planirala ali ću, sigurna sam, dokazati da nisam terorista. Pa da jesam to što neki tvrde, da li bi me policija BIH pustila na slobodu?

Nisam pretnja, nisam opasnost, nisam neko ko je spreman da čini zlo, rekla je Elma i dodala da se sada nalazi u porodičnoj kuću u naselju Bošnjačka mahala u Kosovskoj Mitrovici.
 

PROČITAJTE JOŠ:

PROGLAŠENA ZA DŽIHAD-RATNICU! Elma Đusinac za Informer: Nisam bombaš samoubica, volim život!

TERORISTKINJA ELMA IZRUČENA SRBIJI! Planirala bombaški napad u Bosni!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 8 godina

I, ne bila... U proslom tekstu navodi decidno, da. \"Voli zivot\". U, nastavku teksta se nailazi na rec \"REGRUTOVATI\" jasno, je svakom muskom drzavljaninu ove zemlje, sve! Lice ima 21 godinu... Te, stoga je ne pojmljivo da vlada govorom uniformisanih lica, a da pri tome kontakta nema, sa istima... Sama, se je cura! Odala... Toliko o njenoj... \"Ljubavi za zivotom\"... Izvini. Elma, pile malo. Razumet te godine su to, \"potrebno ti je\", ali na pogresnoj adresi... Pile... Veoma... Srbi, su budale bre! Mi, se na ledja kopcamo... Curo! Sedi tu gde jesi, i ne mudruj okolo previse... Mozda, su ti mozak naprzili...S*****a, ali su te z******i... Poslali su te u mnogo opasniju zemlju... Pazi! Ste, radis i gde se kreces... Nisi dobro dosla. Sto, se mene licno tice...\n\n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Каква је то "професионална" истрага..? Ко то води предмет и ко то ДИЛЕТАНТСКИ се односи према - осумњиченој особи...? Људи, ми имамо много запослених у одговорним службама - са ЛАЖНИМ ДИПЛОМАМА.... Дилетанти или ГРУПА ЕНТУЗИЈАСТА у борби са озбиљним криминалом...! Па није ни чудо - што нам се догађа, ово што се догађа, кад "професионалци" као и патуљци - ПОЈМА НЕМАЈУ!

Saša

pre 8 godina

Za, lalu iz Banata - Tacno! Sve sto si naveo u tekstu. Ko, razumeo... Razumeo... Seti, se one \" Ljubavi za zivotom\"... Neko, tu mudruje... Al\' ni mi se ne kopcamo na ledja... Boze, pomislila. G. Elma... Srbi... Blesavi... Ta, njena, prica: (Vodu, ne pije na ovim prostorima)... Bar, koliko sam upucen... Razumem, uticaj serije TV - novela... \"Sulejman Velicanstveni\" - Hurem... Itd... Itd.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set