• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.01.2016

07:00

U PONEDELJAK SAMO U INFORMERU: Novi ZAŠTITNIK POTOŠAČA! Pekari love u mutnom: Crni hleb je najveća prevara!

Vesti

U PONEDELJAK SAMO U INFORMERU: Novi ZAŠTITNIK POTOŠAČA! Pekari love u mutnom: Crni hleb je najveća prevara!

Podeli vest

Da bi neki hleb mogao da se nazove crnim mora da bude napravljen isključivo od brašna tipa T-1100, što u našim pekarama i prodavnicama nije slučaj

 

 

ČITAJTE JOŠ:

* Ispovest porodice kojoj je "gorenje" frižider napravio pakao od života

* "Smoki" pakuje lažni gratis

* Koliko su obavešteni korisnici mobline telefonije? 

* Kako nam banke uzimaju pare raznim naknadama

* Koje namirnice možete da konzumirate i kad im istekne rok trajanja

* Jovana Joksimović: Nema tog trgovca koji može da me prevari

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata prorok

pre 8 godina

Ne svi u isti koš ,pogledati nabavku potrebne sirovine (brašna ) ,ko ima redovnu nabavku crnog i integralnog ,ne može biti na zid srama .

XXL

pre 8 godina

Ma nama srbendama je sve jedno crni ili beli 'lebac i on nam se ogadio ako ne možemo da ga kupimo, a i ako možemo i počnemo više da ga trošimo k'o TNG uvešće nam i na njega akcizu ili taxu, a možda obe stavke. Tako da nam za 'lebac ne treba zaštitnik potrošača jer će i na njega da uvedu akcizu ili taxu, a možda i obe stavke. Nama narodu serpskom samo treba mir božiji i da sutra nađemo današnji 'lebac na policama u bilo kojoj boji koji ćemo s' uživanjem konzumirati po 50% jeftinijoj ceni - kud' ćeš više.

Dera

pre 8 godina

Ja sa tim nemam problem, kad nema leba jedem kolace (ovo malo da se slihtam " gazdi " ) . Uskoro akcize na taxe , al kazu da ce to narod lako podneti , obzirom da mu je sve bolje i boljje , u ostalom tu je RTS da nas razveseli reprizno , i kurir zasmejava . Jos kad nam Stanija i Savija udele, ima da nam uvedu kolektivnu alimentaciju , al neka , mladi beze iz Srbije , treba to nekako nadoknaditi . PS. Ne kupujte k.rtone , akcizno obradjeni a izbockani . No plastik ,ma ni u s.se !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set