• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.01.2016

23:35

REIS FEJZIĆ O MUFTIJI: Zukorlić još samo Čak Norisa nije napao!

Vesti

REIS FEJZIĆ O MUFTIJI: Zukorlić još samo Čak Norisa nije napao!

Podeli vest

Reis Islamske zajednice Crne Gore Rifat Fejzić rekao je da muaftija sandžački Muamer Zukorlić do sada nije napao još samo Čak Norisa i optužio ga da je njegova ideologija magnet za okupljanje radikalnih grupa

- Zukorlić je do sada mnoge napao, između ostalih i mene. Pa on do sada nije napao još samo Čak Norisa. Njegove ideje su magnet za okupljanje radikalnih grupa koje su, srećom, malobrojne ali su bučne, rekao je Fejzić

Prema njegovim rečima, Zukorlić ima "određene aktivnosti" u iznajmljenim lokalima i podrumima u Crnoj Gori gde organizuje rad škola koje izučavaju Kuran i islam.

- Protivimo se njegovom delovanju u Crnoj Gori ali izbegavamo sukobe zbog mira u kući, rekao je Fejzić.

Govoreći o bivšem reisu Bosne i Hercegovine Mustafi Ceriću, Fejzić je kazao da je on podržao otcepljenje Crne Gore od Srbije.

- Pred sami referendum Cerić je došao u Crnu Goru gde je održao sastanke na najvišem nivou. Prisustvovao sam tim sastancima i čuo sam Cerića kada je Đukanoviću rekao "Mi u BIH najbolje znamo koliko je skupa sloboda.  Podržavamo vašu borbu za slobodu." Isti taj Cerić danas drugačije govori, kazao je Fejzić.

PROČITAJTE JOŠ:

SDP: Hodže prete da će nam leteti glave!

ZUKORLIĆ: Autonomija Sandžaka bez ugrožavanja Srbije i CG!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RadeS

pre 8 godina

Вероватно није чуо за Нориса Чака !?

Dera

pre 8 godina

Zukorlic radi na stetu cestitih Musliana , a za licni profit .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set