• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2016

09:59

TEŠKO NEVREME U PRIJEPOLJU: Vetar čupao bandere, drveće iz korena...

Vesti

TEŠKO NEVREME U PRIJEPOLJU: Vetar čupao bandere, drveće iz korena...

Podeli vest

Olujni vetar koji je prethodnog dana kasno popodne duvao u prijepoljskom selu Kamena Gora, čupao je betonske bandere, stoletne smrče, reklamne table i saobraćajne znakove, rekao je danas Tanjugu predsednik Mesne zajednice Živko Kijanović

 

- Ovako nešto ne pamte ni stariji meštani. To smo viđali samo u filmovima! Vetar je duvao takvom silinom da je za sobom ostavljao pustoš - reskao je Kijanović i dodao da je u većem delu sela nestalo struje, kao i u okolnim selima, jer je oštećena niskonaponska mreža.

Kijanović je naveo da su locirana tri kvara na dalekovodu, a niskonaponska mreža je u jako lošem stanju.

- Ono što smo uspeli da vidimo su oborene bandere, kako drvene tako i betonske, a žice su svuda po tlu - naglasio je Kijanović.

Prema njegovim rečima, ekipe Elektrodistribucije iz Prijepolja su na terenu kako bi otklonile kvarove, a meštani su se organizovali na raščišćavanju puta.

- Vetar još uvek duva, ali slabijeg intenziteta, a radove može da odloži ledena kiša koje je jutros počela da pada - rekao je Kijanović.

On je apelovao na sve koji su krenuli put Kamene Gore da se vrate, jer se na putu osim žica niskonaponske mreže nalaze i izvaljene smrče, dok je vidljivost i preglednost minimalna.

HAOS U SRPSKOJ: Vetar podizao krovove, čupao drveće iz korena!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set