• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2016

06:50

NE DA SE ZIMA Danas umereno oblačno i slaba kiša, NA PLANINAMA SNEG!

Vesti

NE DA SE ZIMA Danas umereno oblačno i slaba kiša, NA PLANINAMA SNEG!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, jutarnja temperatura od minus jedan do četiri, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni

 



Posle podne i uveče jače naoblacenje, najpre u severnim krajevima koje će se u toku noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući ponegde slabu kišu, na visokim planinama slab sneg, saopštio je Republički hirometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren južni i jugoistocni, posle podne u pojačanju, u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno jak, sa udarima olujne jačine.

U Beogradu će danas biti malo do umereno oblacno, sa periodima suncanog vremena. Krajem dana i u toku noći jače naoblačenje uz mogućnost slabe kiše.

Vetar slab i umeren južni i jugoistocni, posle podne u pojacanju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set